DE oplossing voor eenzame sokken!

DE oplossing voor eenzame sokken!

De eenzame sok, het bleef voor menig moeder een probleem. Al moet ik ook zeggen dat ik super georganiseerde exemplaren ken, die dit probleem nooit voor hebben. Soms best een beetje confronterend om dan te zeggen dat ik een leger van die dingen heb. Maar ik weet dat ik  niet alleen ben! En nu is er DE oplossing voor eenzame sokken op de markt. Als er geen verdienmodel aan was, zouden ze vast en zeker niet uitgevonden zijn! Sockstar beweert dat zij de oplossing voor eenzame sokken hebben uitgevonden en geproduceerd. Nu, mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Werken die dingen dan echt?

Wat zijn Sock Star en hoe werkt het?

Het zijn clips die je aan je sokken kan maken om ze bij elkaar te houden. Zo simpel is het gewoon! Voor je de sokken in de wasmand gooit, schuif je de clip aan de beiden sokken. Ze gaan op die manier samen in de wasmachine. Ze kwamen er ook echt bij elkaar terug uit! Dat was dus al geslaagd.

Er zijn dan twee mogelijkheden: droogkast of wasdraad. Op de wasdraad leek het me vrij logisch. Je hangt ze samen op en ze blijven uiteraard ook samen. Nu moet ik wel zeggen dat ik het haakje super gemakkelijk vind.

De uitdaging leek mij te zitten in de droogkast, want dat zwiert nogal hard. Maar ook daar kwamen ze allemaal in paar terug uit! Dat wilde dus zeggen dat ik ze meteen per paar kon samen doen en ze zo in de sokkenmandjes van de verschillende mensen kon leggen.

De oplossing voor eenzame sokken bij kinderen?

De grootste uitdaging zat er voor mij in om een systeem te bedenken waarbij de kinderen (en de papa) de sock star clips zouden gebruiken als ze die in de was zouden gooien. Ik heb een bakje met clips bij de wasmand gezet. De sokkenclips van de kinderen hebben vrolijke kleurtjes, die van mama en papa zijn zwart, wit en grijs! Bij iedereen gaat het vrij vlot, behalve bij de jongste. Die stak één sok in de andere als een propje en maakte dan die sok op de juiste manier vast aan de clip. Op zich wel slim, want ze bleven bij elkaar, maar natuurlijk was die sok in de andere sok niet helemaal proper! Hahaha – ik moet dus toegeven dat er nog wat werk ik.

Ook had ik niet voldoende clip om ze ook zo in de mandjes te leggen. Als ik de sokken bij elkaar doen, haal ik de sokkenclips er dus af en leg ik ze in het bakje naast de wasmand. Als je er voldoende hebt, kan je de sokkenparen dus ook zo in de sokkenlade leggen. Ik denk er dus wel aan om er bij te bestellen.

Sockstar gebruiken – korte stap voor stap instructie van de producent.

  1. De gebruiker schuift de sokken aan de boorden eerst door de ene sleuf.
  2. Daarna de boorden door de tweede sleuf en verder omhoogtrekken in de clip.
  3. Vanuit de wasmand kunnen ze in een wasnet in de wasmachine en in de droger.
  4. Liever niet in de droger? Geen probleem, dankzij het praktische haakje hang je de sokken plaats besparend op de waslijn te drogen.
  5. De gewassen sokken sorteren op kleur van de gebruiker en het kan de kast weer in.

Ik gebruikte geen wasnet bij de test en ze bleven toch mooi samen. Omdat ik meer sokken had dan juiste kleurtjes per gezinslid, hebben wij ook de kleur per persoon niet getest, maar het lijkt me super handig. Zeker nu de zoon zijn voeten nogal dichtbij mij schoenmaat komen en de meisjes in de zelfde maatcategorie zitten!

Winactie afgelopen!

Op de blog, op instagram en op facebook loopt gelijktijdig deze winactie waarbij je een gouden luxeblik en een family pack sockstar clips kan winnen!
Doe je mee op elk medium? Dan maak je dus drie keer kans! Lees goed de instructies!

  • reageer onder de facebookactie met jouw eenzame sokken foto (als je durft! 😉 )
  • like de foto op instagram en tag twee loedermoeders die ook héél blij zouden zijn met de oplossing voor eenzame sokken
  • reageer onder de blog met een geldig e-mail adres
  • De actie loopt tot 11 juni – de winnaar wordt bekend gemaakt via stories op instagram, op facebook en op de blog.
  • De winnaar krijgt 48 uur om te reageren, ander kies ik een andere winnaar. Arianne Schroer won via instagram! 

Niet gewonnen of kan je niet wachten?

Verkoopinformatie
Sockstar is gemaakt van hoogwaardig kunststof en te gebruiken in alle wasmachines en wasdrogers tot 90 graden. De sokkenclips zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat ieder lid van het gezin zijn eigen favoriete kleur kan kiezen. Daarnaast is er een White, Gold en Black edition, waarbij de clips worden geleverd in een handig bewaarblik. De sokkenclips zijn te koop vanaf € 11,95 en te bestellen via www.sockstar.nl en www.slimopgelost.nl.

Take care en tot snel

Liefs Ilse

8 Replies to “DE oplossing voor eenzame sokken!”

  1. Eenzame sokken daar hebben wij ook vaak last van. Ik ben hier wel benieuwd naar, de grootste uitdaging is inderdaad iedereen zo ver te krijgen dat ze de clips gebruiken. Maar die uitdaging ga ik graag aan.

  2. Ideaal! Het sokkenmonster heeft hier al een poosje niet toegeslagen (even afkloppen) maar ik doe de was dan ook met militaire precisie. Lijkt me heerlijk om met deze handige sockstars een stuk relaxter de was te doen! En de meisjes hebben bijna dezelfde maat en dezelfde smaak, dus op kleur sorteren zou ik zeker gebruik van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.