De beste papa van de hele wereld – Gratis download

De beste papa van de hele wereld – Gratis download

Binnenkort is het weer vaderdag! Alle papa’s zijn dan weer even ‘De beste papa van de hele wereld’ en worden door kinderen en mama’s in de bloemetjes in de biertjes gezet. (Of ben ik nu héél cliché bezig?! 😉 ).  Door de jaren heen brachten de kinderen al heel wat toffe dingen mee naar huis….

Een helpende hand bij het auto wassen.

Inthe bracht in de eerste kleuterklas een plastic fles mee waar een auto van was gemaakt. Er zat een spons in en een ticket om samen met papa de auto te wassen. Papa is echter de laatste twee jaar amper thuis geweest en als het dan dringend tijd was om de auto te wassen, dan werd het snel de car wash! Maar ze is het nog steeds niet vergeten hoor! Papa heeft beloofd het komende weekend nadat de oprit is aangelegd (wegens anders heeft het geen zin om de auto te wassen met al die zand), samen met haar de auto te wassen – met de spons! Dan is hij vast weer even de beste papa van heel de wereld!

Lees ook: onze top boekjes over papa.

De flessenopener.

Vorig jaar was er ook een super praktisch cadeautje bij. De flessenopener met Superman teken en glitter handvat (YES – glitter!) is de meest gebruikte hier in huis sinds vorig schooljaar!

De beste papa van de hele wereld – kaart

Tegenwoordig, als je iets wil opzoeken, dan is daar je beste vriend Google. Ik dacht dus dat het wel grappig was om een kaartje te maken met op de voorkant een afbeelding van een zoekbox in Google met als zoekwoorden: “De beste papa van de hele wereld”
Deze afbeelding heb ik dan ook voor jullie even gemaakt om zelf te downloaden en af te printen.

Druk de afbeelding af en plak hem op een kaartje. Als je dan een foto van de beste papa van de hele wereld aan de binnenzijde plakt heb je een leuk kaartje en is het toch gepersonaliseerd!

Download hier jouw afbeelding op op een kaart te plakken

 

Bewaren op Pinterest:

Crea-cross linkparty – vaderdag

Doe je gezellig mee en plaats je via de blauwe knop jouw vaderdag creaties?

Bij Natascha vind je vandaag een super originele manier om papa’s in de biertjes te zetten! Melanie heeft ook weer een super toffe DIY met kleuters voor jullie klaarstaan op haar blog!

[inlinkz_linkup id=781845 mode=1]

 

8 Replies to “De beste papa van de hele wereld – Gratis download”

  1. Leuk om zo met z’n allen aan de slag te gaan. Tja ik doe niet mee natuurlijk want als je 75 bent heb je meestal geen vader meer Dé perfecte smoes om niet creatief te hoeven zijn. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.