Big Hero 6 serie op Disney Channel

Big Hero 6 serie op Disney Channel

Big hero 6 won in 2014 de Academy Award voor de beste animatiefilm. Ik moet zeggen dat ik toen ook danig onder de indruk was. Het hele verhaal sprak me aan en werkte op mijn gevoel! De zoon is de grootste fan in huis. Logisch, aangezien het over robots gaat. Die lieve, grote robot heeft vele harten veroverd! Daar ben ik zeker van. Toen we dus werden uitgenodigd om in preview Big Hero 6 de serie te komen bewonderen in Technopolis, zeiden we niet nee!

Technopolis in een extra robot jasje.

De kinderen mochten in Technoplis van alles met robotjes doen. Vanaf vier jaar waren er leuke workshops. Een wegje tekenen die de robot moet volgen bijvoorbeeld. En ook de bekende beebots waren aanwezig. Op de school van mijn kinderen hebben ze die bijvoorbeeld ook! En uiteraard is Technopolis ook gewoon tof om proefjes te doen en uit ondervinding te leren. De jongste was er de vorige keer niet bij, maar nu deed ze lustig mee met alles! Lekker vermoeiend ook, al dat leren!

Preview Big Hero 6 de serie

De kinderen mochten dan twee afleveringen van Big Hero 6 bekijken in preview. Voor de eerste aflevering op Dinsney Channel zou komen dus! Vooral onze oudste keek er enorm naar uit! Hij vindt de film dan ook geweldig.

De serie gaat ‘gewoon verder’ waar de film is gestopt. Hiro, de 14 jarige top techneut and Baymax, de grote robot gaan gewoon verder met nieuwe avonturen beleven. De opblaasbare robot blijf even charmant als hij al altijd was.
Het Big hero 6 team, dat dus bestaat uit Hiro, Baymax, Wasabi, Honey Lemon, Fred en Go Go Tomago doen ook mee – nu is hun team eindelijk terug compleet!

Wat onze zoon vertelde over de serie

Big Hero 6 :

Het waren twee leuke afleveringen. Bij de eerste was er een stomer die een stoomgeweer had en een hoofd dat half hoofd en half robot was. Hij had ook een speciale boor!
Bij de tweede aflevering waren er twee dames met een bliksem bol.
Het was best spannend.
Het was ook soms grappig. Die Fred verkleed in een monsterpak met drie ogen vond ik het leukst.

Wat onze dochters vertelden:

Het was leuk en niet eng.

Wat mijn man zei:

Er zat echt veel humor in. De meisjes waren nog net iets te jong, maar onze zoon kon wel wat met de grappige stukken die erin zaten. Het thema verliefdheid kwam ook wel naar boven. Het was echt een super typische superhelden serie. Er was ook een stukje dat me aan Spiderman/superman deed denken: Het meisje is namelijk verliefd op de superheld die Hero is.  De animatiestijl vond ik ook erg mooi. Geen platvloerse 3D animatie, maar kwam getekend over.

Ik was er zelf niet bij, want ik zat op de verdiepingsopleiding over hoogbegaafdheid!
Gelukkig hebben mijn dames en mijn mannen de honneurs waargenomen! 😉

Uiteraard was er ook nog een foto moment en de drie kinderen kregen nog een hele mooi poster om hun kamer op te fleuren mee naar huis! Het was dus een geslaagde dag!

Heb jij ook een Big Hero 6 fan in huis?

Vanaf zaterdag 8 september kan ook jij kijken naar de Nederlandstalige serie op Disney Channel. Zet je vanaf 9.10 uur voor de TV!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Graag bedanken we nog Disney Channel Vlaanderen, Walkietalkie en Technopolis voor deze kans!
Dit artikel bevat affiliate links. Als je mocht overgaan tot aankoop via deze link, krijgen wij daar een klein procentje voor. Jij betaalt uiteraard niets extra! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.