Kidi lightshow Party – bluetooth speaker voor kinderen!

Kidi lightshow Party – bluetooth speaker voor kinderen!

Vroeger, toen ik nog klein was, toen had ik een radio en een cassettedeck. Uren van liedjes luisteren, terugspoelen, te ver terugspoelen en de ‘spaghetti’ terug opwinden met een potlood. Dat was iets wat ik vond dat mijn kinderen misten. Want uiteraard hebben wij wel muziek in huis, maar mama en papa bedienen dat met hun smartphone. De kindertablet heeft ook geen spotify. Ik ging dus op zoek naar een manier om mijn kinderen ook zelf muziek te kunnen laten spelen. Ik vond de Kidi Lightshow Party bluetooth speaker bij VTech. Toen ik las wat hij allemaal kon, werd ik meteen enthousiast. VTech heeft kwaliteit in huis, maar wat zouden we ervan denken na de uitgebreide test? Daarom vandaag de kidi lightshow party review! Moest je een aankoop overwegen, dan lees je hier de voordelen en de nadelen van deze bluetooth box voor kinderen!

Kidi lightshow Party – zoveel meer dan een gewone speaker!

Ja, uiteraard is het een bluetooth speaker, maar, de naam verklapt het al, deze kan veel meer dan liedjes spelen!

Een discolamp

Met de bovenkant van de speaker, kan je een kamer in een handomdraai er laten uitzien als een disco. De lichtjes zijn geweldig en dat is ook de feature, naast het spelen van de muziek, die de kinderen het leukste vinden! Het tempo van de lichtjes kan je zelf kiezen. Je hebt dus een disco of een kalme functie bijvoorbeeld.

kidi ligh

Een bluetooth speaker

Via mijn smartphone heb ik de Spotify lijst van de kinderen gelinkt. Als ze nu de speaker aanzetten, zitten ze meteen in hun eigen liedjes lijst! Zalig!
Het volume kan je met de Kidi lightshow party regelen, maar mama kan ook gewoon via haar smartphone was naar beneden draaien! 😉

Spelletjes

Er zitten ook enkele spelletjes op. Springen als een kikker, een testje voor je ritmegevoel en een kaartspelletje zitten er bijvoorbeeld op. Altijd handig om even uit te rusten. Want van al dat dansen en zingen kan je wel moe worden hoor!

Wekker – digitale klok

Je kan de speaker ook gebruiken als digitale klok en wekker. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen. Op vakantie zie ik daar bijvoorbeeld wel wat voordelen in! Hebben ze meteen een klok om te zien of het niet te vroeg is om eruit te komen!

FM radio

Je kan met de kidi lightshow party kan je ook gewoon radio luisteren! En ja, het is een zuiver geluid dat eruit komt! Onderin zit de antenne verstopt.

MP3

Geen smartphone in de buurt, maar toch muziek luisteren?! Geen probleem, want de Kidi Lightshow kan ook perfect MP3’s afspelen. Met een Micro SD kaartje met de lievelingsliedjes van de kinderen ben je ook zo vertrokken!

Standaard liedjes

Er staan ook enkele liedjes standaard op het toestel. Deze vinden de kinderen ook héél erg leuk!

Bewegen en dansen

Er staan ook bewegingsspelletjes op! De ‘Jan zegt’ is hier in huis erg in trek! Maar er is ook een stoelendans en een dansuitdaging kan je met dit toestel doen!

Wat vinden de meisjes van de bluetooth speaker?

I: Ik vind de spelletjes héél leuk. Maar de discolamp en de liedjes luisteren waar ik wil is ook fijn!

L: Ik vind het leuk dat ik op muziek kan dansen die we leuk vinden.

Wat vind mama ervan?

Dit toestel is bijzonder veelzijdig. Voor een betaalbare prijs heb je een radio, bluetooth speaker, discolamp, een digitale klok met wekkerfunctie en een MP3 speler.
Ik raad wel aan van de VTech adapter er bij aan te schaffen, want anders gaat het je batterijen kosten! Hahahaha!

kidi lightshow party

Kidi Lightshow Party – Yay or Nay

Een absolute Yay! Zoals ik al zei is het toestel veelzijdig. Het is ook vrij compact en met het handvat kan je het overal handig mee naartoe nemen. De kinderen vinden het geweldig dat ze kunnen dansen op hun eigen muziek en dat ze daar de passende lichtjes bij kunnen toveren. Zijn ze even moe, dan kunnen ze spelletjes spelen op de bank. Het enige nadeel is misschien dat het ding batterijen vreet als het de hele dag muziek staat te spelen, maar daar bestaat die adapter voor! Wij zijn absoluut fan en gaan dit toestel nog veel gebruiken, dat heb ik al lang gezien!

Overweeg je een aankoop? De Kidi Lightshow Party is te koop in de speelgoedwinkel en bij Bol.

Lees ook: de VTecht Storio max kindertablet review

 

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

2 Replies to “Kidi lightshow Party – bluetooth speaker voor kinderen!”

  1. Hallo! Ik ben van plan om de Lightshow Party te kopen, maar wat voor adapter bedoel je? Die zie ik er nl niet bij staan bij Bol of Wehkamp (bij de laatste is het apparaat trouwens ruim 10 euro goedkoper). Groetjes, Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.