Sinterklaas Memory om in te kleuren en uit te knippen.

Sinterklaas Memory om in te kleuren en uit te knippen.

Hallo lieve lezers… Vooraleer ik jullie de Sinterkklaas memory ga geven wil ik jullie eerst even welkom heten!

Welkom op Kreanimo.

Kom je hier voor de eerste keer?

Dan ben ik blij dat je hier bent en dan wil ik je graag vertellen dat Kreanimo mijn creatieve en persoonlijke blog is. Je vindt hier van alles en nog wat, maar vooral DIY, haakprojecten, tekenlesjes en meer. Als je graag wil weten waarvoor je hier specifiek terecht kan, mag je ook op mijn foto hier links klikken.

Voor alle bekende lezers:

Hier zijn we weer met een super leuk blog-hop onder creatieve bloggers, genaamd crea-hop!

Voor al diegenen die nu met de wenkbrauwen beginnen fronsen leg ik het nog even uit! Een blog-hop is een soort ‘kettingbrief’ (al vind ik dat niet zo’n fijn woord…) onder bloggers. Je begint bij de ene en die stuurt je door naar de andere. Zo kan je een ‘rondje’ maken, want de allerlaatste in het rijtje, stuurt je weer door naar de eerste. Bij een crea-hop worden er allemaal leuke, creatieve artikelen gedeeld om zelf aan de slag te gaan, om inspiratie op te doen en meer… EN elke blogger hangt er ook een winactie aan vast! Omdat we richting Sinterklaas gaan, is deze editie dan ook helemaal in het teken van de Goed Heilig man en kan je hier bij mij een Sinterklaas Memory afdrukken die je zelf kan inkleuren en uitknippen.

Bedankt collega’s

Ik wil alvast mijn collega’s Gerdi en en Marianne van blond en bruin bedanken die hun lezers hebben doorgestuurd naar hier!
Zoals hun blognaam al doet vermoeden is één van de twee een blondje en de andere een brunette! 😉
Beiden zijn mama’s en ze werken samen aan hun blog! Lijkt me super fijn om met een vriendin te bloggen! Je vindt bij hen recepten en persoonlijke artikelen over mama zijn! Ben je dus niet via hen tot bij mij gekomen, dan raad ik je aan om er wel eens te gaan kijken.
Zij hebben voor jullie een super leuk receptje uitgewerkt van speculaas truffels!

Sinterklaas Memory DIY

Ik tekende voor jullie een Sinterklaas Memory DIY. Het zijn dus eigenlijk mini kleurplaatjes waar je een memory mee kan maken.

 • Print de Sinterklaas Memory twee maal uit. (download de printable )
 • Kleur hem in op beide blaadjes. Let wel op dat de kleuren overeen komen!
 • Plak de twee pagina’s op knutselpapier met hetzelfde motiefje
 • Knip de kaartjes uit
 • Klaar om te spelen

sinterklaas memory

Spelregels Sinterklaas Memory

 • Leg alle kaartjes omgekeerd op de tafel.
 • De jongste speler begint en we spelen volgens de wijzers van de klok.
 • Elke speler mag twee kaartjes omdraaien.
 • Zijn het kaartjes met dezelfde afbeelding, dan mag de speler die bijhouden en nog een beurt spelen. Zijn de kaartjes niet gelijk, dan draai je de kaartjes terug met de afbeelding naar de tafel en mag de volgende proberen.
 • De speler met de meeste kaartjes op het einde van het spel is de winnaar

Pin voor later:

Sinterklaas Memory

 

 

37 Replies to “Sinterklaas Memory om in te kleuren en uit te knippen.”

 1. Leuk de crea hop. Maak graag kans op die al klaar is 🙂 lijkt me erg leuk om te doen met mijn dochter en haar nichtjes.

 2. Leuk zeg! Ik heb een dochter die dol is op kleuren en knutselen en ook op spelletjes. Ik doe graag mee voor het diy pakket.

 3. Kant en klare zou leuk zijn! Iets met tijdgebrek… Gebruik het graag in de klas en thuis voor mijn zoontje.

 4. Ik heb altijd van die mooie voornemens om met de jongens te knutselen. Jammer genoeg eindigt het vaak met dat ik de dingen afmaak, omdat de jongens er geen zin meer in hebben. Of we beginnen er al helemaal niet aan. Ga het toch proberen, vind het een superleuke printable. Ga ‘m in ieder geval pinnen!

 5. Echt super leuk. Alleen ik heb MS en helaas is knippen, plakken en kleuren niet meer aan me besteed. Zou ik winnen, was een kant en klare hier het meest makkelijke. Het ziet er super leuk uit mijn complimenten!

 6. Wat een leuke memory heb je gemaakt. Mijn kinderen zijn hier alweer te groot voor dus ik laat de winactie aan mij voorbij gaan.
  Succes met de hop!

 7. Ik volg je blog natuurlijk al een tijdje en vind dat je altijd zulke leuke DIY’s hebt. Vaak neem ik me voor om het zelf ook eens te proberen, maar het komt er nooit van. Ik doe nu graag mee voor de ingredienten voor deze DIY. Als het er ligt, ga ik het vast een keer doen!

 8. Wat leuk Ilse, super gedaan. Ik doe erg graag mee met je winactie, ben (zoals je wellicht weet) ook gék op knutselen en zo’n speciaal memoryspel is natuurlijk helemaal leuk. (off the record, ik vind deze hop zooo leuk?!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.