Win: SES creative pakketten

Win: SES creative pakketten

En de laatste dag van mijn derde blogverjaardag sluiten we af met twee pakketten van SES creative. 
Ik werk al een lange tijd samen met SES. Wij testen hun producten graag uit omdat we al fan waren van voor ik ooit begon met bloggen!

Voor deze winactie ging ik wel shoppen. Ik koos dingen uit die we hebben getest, maar ook doosjes die gewoon leuk zijn.

We hebben een peuter-kleuterpakket: 

Fluffy paint, kleuren waarbij je niet buiten de lijntjes kan en leuke knutsels met handafdrukken en voetafdrukken.

En een pakket voor de grotere kinderen:

Stempelen, origami en pomponnetjes maken. 

Win-actie voorwaarden:

 • Laat een reactie achter op de blog met een geldig e-mail adres. Laat weten voor welk pakket je wil meedoen (dat kan ook voor beiden, soms heb je kinderen van verschillende leeftijdscagegorieën). Denk eraan dat als het je eerste keer is dat je reageert, dat het even duurt vooraleer je reactie zichtbaar wordt.
 • Like Kreanimo op facebook en/of instagram en like en deel de actie. Dit is niet verplicht, maar geeft je een extra kans.
 • De winnaar krijgt van mij een mailtje op 5 januari. Binnen de 48 uur heb ik daar graag reactie op, anders kies ik een andere winnaar.

Take care en tot volgend jaar! 

Liefs Ilse 

34 Replies to “Win: SES creative pakketten”

 1. Ook alweer zo tof! Wij doen graag mee voor het pakket voor oudere kids. En nu maar duimen of we bij een van de gelukkige zitten. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar voor iedereen die je lief is.

 2. Ik doe graag mee voor het pakket voor oudere kinderen voor mijn dochters! Ze zijn dol op knutselen en met nog wat donkere koude maanden in aantocht is dat wel fijn.

 3. Oh, ik doe graag mee voor beide pakketten! Met een grote zus van 7 jaar die graag knutselt en een kleine broer van 3 die graag mee doet… en zie ik daar een lachend kakje? Daar zijn ze allebei gek van 😁

 4. wat een leuke start van 2019 zou dit zijn! wij doen mee voor het pakket voor de grotere kinderen! finn en daan zouden zich hier zeker weer mee kunnen uitleven 🙂 de neon marker maker tip was alvast een groot succes!

 5. Ik doe graag mee voor het pakket voor de oudere kinderen. Er wordt hier in huis iedere dag geknutseld dus dit zou super zijn.

 6. Happy New year🎇wat een leuke actie eerste dag van 2019! Ik doe graag mee heb een jongen van 2 en 4 dus elk pakket is leuk 🍀

 7. Ik maak graag kans op één van de 2 pakketten. Ik heb een 3 jarige en een 5 jarige in huis en ze zouden sowieso allebei blij zijn met een pakketje.

 8. Oooh, deze is ook leuk, ik doe graag mee voor het peuterpakket. Mijn zoon van 3 vraagt héél vaak: ‘Mama gaan we een beetje knutselen?’ Ik doe dat heel graag, maar elke keer iets nieuws verzinnen is niet zo makkelijk 😀

 9. Ik doe graag mee voor het peuter-kleuterpakket. Mijn oudste dochter zou daar heel blij mee zijn! Ze heeft de knutselmicrobe helemaal te pakken 😊

 10. Wat een te gekke winactie zeg. Ik maak heel graag kans op het pakket van 1-4 jaar voor mijn dochter Fenna van 2 🙂

 11. Awel, Lynn is een mega SES fan, dus ik doe mee! Voor mijn creatieve madammeke het kleuterpakket! Beste wensen nog,e!!

 12. Mijn peutertje krijgt interesse en plezier in knutselen. Voor haar doe ik graag mee voor het peuter-kleuter pakket.

 13. Hiep hiep hoera voor Kreanimo! Ik wil graag deelnemen om het peuter-kleuterpakket te winnen! Ideaal om met mijn kleine mannen een namiddag te kliederen en plezier te hebben! En blog vooral nog heel veel jaren voort!

 14. Proficiat! Ik doe graag mee voor grotere kinderen pakket voor mijn dochter van 7 en zoon van 5 die graag knutselen!

 15. Het pakket voor grotere kinderen ziet er superleuk uit. Daar zou onze oudste veel plezier aan beleven! Of we gebruiken het voor haar 7e verjaardag!

 16. Loot graag mee voor beide pakketten, dochtertje wordt 4 en zoontje wordt 6… lichte voorkeur voor oudere kinderen pakket, deel graag mee!

 17. Superleuk, ik doe mee voor Emma voor het pakket voor de grotere kinderen. Heerlijk samen knutselen met vriendinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.