Win: Het meisje dat nooit fouten maakte.

Win: Het meisje dat nooit fouten maakte.

3 jaar Kreanimo! Dat gaan we vieren! Elke avond om 17 uur, vanaf vandaag tot 31 december komt er een cadeautje online dat je kan winnen!.

Voor vandaag is dat het boek: “Het meisje dat nooit fouten maakte” over perfectionisme.
Mijn artikel over het geweldige boekje van uitgeverij Bazalt is meer dan 5000 keer gelezen. Dat is een groot succes voor een artikel. Het boekje is dan ook echt geweldig! 

Wij zijn nog steeds fan! En Uitgeverij Bazalt wilde graag nog een boekje geven zodat wij het kunnen doorgeven aan één van jullie. 

Als je geen idee hebt waar het boekje precies over gaat of waarom je het in jouw boekenkast van de klas of thuis voor je kinderen zou moeten hebben kan je dat nog altijd gaan lezen:

Lees: “Het meisje dat nooit fouten maakte”.

Win het meisje dat nooit fouten maakte

Win-actie voorwaarden:

 • Laat een reactie achter op de blog met een geldig e-mail adres. Waarom wil jij graag het boekje winnen? Ik hoor het graag. (Is het de eerste keer dat je reageert op mijn blog, dan zie je niet meteen je reactie verschijnen!) 
 • Like Kreanimo op facebook en/of instagram en like en deel de actie. Dit is niet verplicht, maar geeft je een extra kans.
 • De winnaar krijgt van mij een mailtje op 5 januari en wordt hier onder deze blog ook vermeld.. Binnen de 48 uur heb ik daar graag reactie op, anders kies ik een andere winnaar.

Take care en tot snel

Liefs Ilse 

 

26 Replies to “Win: Het meisje dat nooit fouten maakte.”

 1. Leuke actie! Lijkt me een superboekje voor mijn dochters van 9 en 4 jaar. Beide perfectionistisch en last van faalangst (bij de jongste is het echt heel erg momenteel ). De oudste dochter beseft het zelf al goed en met haar kunnen we er al makkelijker aan werken maar voor de jongste zou zo een boekje echt ideaal zijn.

 2. Ik zou dit boekje zo goed kunnen gebruiken op verschillende plekjes. Thuis, voor mijn zoon, maar zeker ook als reminder voor mijzelf 😉 Ik zou het zeker ook in de klas gebruiken. En als kers op de taart in mijn bijberoep als kinderyogadocent. Ik zet het al zeker op mijn wishlist…

 3. Ik maak graag kans voor mijn oudste; die begint vaak ergens niet aan uit angst dat ze het niet perfect doet…

 4. Nadat onze dochter met 6 jaar oud huilend in bed lag van de faalangst, hebben we haar op het Montessori onderwijs gedaan. Hier krijgen ze geen cijfers maar richten ze zich op leren naar eigen kunnen. Zoveel fijner, maar toch ligt het perfectionisme nog op de loer. Dit boek lijkt me dan ook heel fijn voor haar, om er steeds een beetje aandacht aan te kunnen geven.

 5. Hmm het zou over mijn dochter kunnen gaan. Perfectionisme is een sterkte, maar ook een zwakte. Steeds op dat lijntje tussen de twee balanceren. ‘Fouten maken mag’ is onze leuze hier thuis.

 6. Dit boekje zou super zijn voor mijn dochter die graag alles altijd meteen perfect doet, en zichzelf daarbij soms flink in de weg zit 💖🍀

 7. Ik doe graag mee voor onze oudste dochter Noa. Zodat ze kan lezen dat het oké is om fouten te maken en niemand perfect is.

 8. O, dit boekje zou ik graag lezen met mijn dochter Jara die ook geen fouten wil maken en dus perfectionistisch is. Hopelijk haalt ze de boodschap eruit😇

 9. Zelfs mijn dochter van 12 die een jaar vooruit zit en in grieks-latijn zit legt haar lat zo enorm hoog dat het rapport telkens weer een teleurstelling is. Keihard voor zichzelf. Pijnlijk om zien.

 10. Leuke actie Ilse, lijkt me een prachtig boekje om te gebruiken in mijn klasje!!! Want het is inderdaad heel belangrijk om fouten te maken, geweldig dat er nu een prentenboek over bestaat!

 11. Wij als ouders hebben nog geen boeken gelezen over de problematiek van onze oudste zoon. Érg, hè? Onze zoon heeft wel al eens zelf iets gelezen over waarom hij anders is dan zijn klasgenoten. Hij heeft daar veel aan gehad.
  Het winnen van dit boek gaat een zetje zijn voor ons om ons te verdiepen!

 12. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan! Als leerkracht en moeder doe ik graag mee, want fouten maken mag! (Het moet zelfs) Heb ook gezien dat er een lesplan bij dit boek is dat je kan downloaden, ben benieuwd.

 13. Graag voor onze Gus die vorig jaar 9 op 10 niet goed genoeg vind en dacht dat hij moest blijven zitten. En nu in het 5de studiejaar ook niet content is met 99,5% .

 14. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!
  Dit lijkt me een heel fijn boek voor mijn peuter! Hij leert zichzelf lezen en kan echt heel boos op zichzelf worden als hij een letter niet meer weet. Ik maak dus graag kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.