Team de Kraanvogels op mooi gemarkt 2

Team de Kraanvogels op mooi gemarkt 2

Morgen is de tweede editie van onze crea-markt mooi gemarkt in de parochiezaal van ons dorpje. Geen grote crea-beurs, geen grote merken, gewoon een paar gezellige standjes met handgemaakte spulletjes in een klein zaaltje. Het was vorig jaar super gezellig en een geslaagde eerste editie, dus doen we het dit jaar nog eens over. Dit jaar gaat mijn winst echter helemaal naar ‘Team de Kraanvogels’.

Levensloop

Geen idee of je bekend bent met levensloop van de stichting tegen kanker? 24 uur lang wandelen en lopen mensen voor het goede doel, de stichting tegen kanker. Mijn school doet al jaren mee en ik wandel al jaren mee. Soms voor één team, soms wandelde ik zelfs voor twee groepen mee. Relay for life, zoals de Engelse titel is, is altijd een emotioneel gegeven. Zoveel vrijwilligers, zoveel inzet, zoveel vechters, zoveel kaarsjes tijdens de kaarsenceremonie! Het pakt je telkens weer! Dit jaar zou de laatste keer zijn dat levensloop in de stad Lommel zal worden gehouden, dan gaat het verhuizen naar een andere locatie. Die laatste keer moet dus dubbel en dik meetellen!

Team de kraanvogels

Dit jaar neem ik deel met een nieuw team, een team dat is ontstaan na het verlies van mooi mens vorige zomer. Soms lijkt het wel of die vuile ziekte altijd de mooiste mensen eerst komt halen of zo…
De Kraanvogel is een teken van geluk en had een bijzondere betekenis voor de sterke vrouw ter ere van wie dit team werd opgericht. Vandaar dat het team deze naam heeft gekregen.

team de kraanvogels

Team de kraanvogels op mooi gemarkt

Morgen sta ik dus op mooi gemarkt, een klein gezellig marktje, met spulletjes die ik heb gemaakt. De winst gaat integraal naar Team de Kraanvogels en dus naar de stichting tegen kanker…

Als je in de buurt bent… meer dan welkom!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.