Sinterklaas bloghop 2018 – Prijzenregen!

Sinterklaas bloghop 2018 – Prijzenregen!

Het is weer eens tijd om van de ene blog naar de andere te klikken en bij elke blog die mee doet kans te maken op een mooie prijs!  48 bloggers in België en Nederland geven de komende week prijzen met een waarde tussen de 15 en de 30 euro weg! Dat is toch de moeite om even een ronde te maken! De Sinterklaas bloghop 2018 is begonnen!

Kreanimo, even voorstellen

Misschien is het door de Sinterklaas bloghop wel de allereerste keer dat je op Kreanimo komt kijken! Welkom! 
Ik ben Ilse, ben gelukkig getrouwd en heb drie kinderen. Als leerkracht creatieve vakken deel ik vooral veel over educatief speelgoed, DIY en knutselprojecten, Kunst maken met kinderen en leuke uitstappen doen. 
Vorig jaar ontdekte we dat onze oudste, na een hele lange weg van ongelukkig zijn, hoogbegaafd te zijn. Daar schrijf ik ook open over. Want er bestaan heel wat misverstanden rond hoogbegaafheid. Ook de hooggevoeligheid van mijn kinderen maakt het opvoeden niet altijd de meest simpele zaak. Ik schrijf dat ook vaak op mijn blog van me af! 

Sinterklaas slinger download

Speciaal voor de hop maakte ik deze printable van een leuke sinterklaas slinger. In totale lengte is hij wel 3 m. Maar je kan uiteraard ook in stukjes onderverdelen! Je kan hem gewoon afdrukken en thuis ophangen! Alvast veel plezier ermee! 

Sint en Piet slinger

Download hier jouw Sint en Piet Slinger PDF

Een kleine tip om de slinger in elkaar te zetten: Onderaan links in het bootje staat een heel klein nummertje. Vouw de blaadjes dubbel (want de slinger is langs twee kanten bedrukt als je de PDF afdrukt) en leg ze dan op nummer. Op die manier ga je van links naar rechts “Welkom Sint en Piet” kunnen lezen langs beide zijden! 

Vorige jaren heb ik ook al een Sinterklaas Memory spel gemaakt dat je kan afdrukken en inkleuren. Ook een kleurplaat van een aftelkalender kan je hier gewoon afdrukken! 

Sinterklaas slinger

Win actie

Speciaal voor jullie heb ik een aankoopbon van 25 euro te geef die je kan spenderen in de webshop van smartphoto. Ze hebben super leuke gepersonaliseerde foto cadeaus, waar je vast en zeker tegen de komende feesten iemand een plezier mee kan doen! 

sinterklaas bloghop

Het enige wat je moet doen is een reactie geven met een geldig e-mail adres onder dit artikel.
De facebook pagina van Kreanimo liken mag, maar is zeker niet verplicht. De actie delen op facebook bezorgd je een extra lootje in de pot! 
Alvast veel succes! Op 25 november stuur ik de winnaar een berichtje en zet ik de naam van de winnaar onderaan dit artikel. 

Bedankt aan mijn collega

Als je al aan het rondklikken was, dan kom je hier waarschijnlijk via mijn collega Kiddowz.
Op haar blog vind je, zoals de naam al zegt veel inspiratie als je kinderen hebt. 
Haar blog bestaat bijna zes jaar. Kijk er dus zeker eens rond als je wat tijd hebt! 
Bedankt Amanda om de lezers mooi naar hier door te sturen! Bij haar kan je een zebra trends toilettasje winnen.

Verder hoppen

Ik stuur jullie graag door naar de immer grappige Mary-Lou van MamaLou blogt.

Bij haar kan je het geweldig spel Pie face winnen. Mary-Lou heeft ondertussen een heel team van bloggers rond zich geschaard om samen de beste artikelen rond het dragen van baby’tjes, mama zijn en spelen voor jullie te schrijven! 

Nog veel plezier!

Take care en hopelijk tot snel

Liefs Ilse 

 

Stacey Katuin, jij krijgt een mailtje van mij, je hebt gewonnen! Proficiat! 

100 Replies to “Sinterklaas bloghop 2018 – Prijzenregen!”

 1. Leuk! En doe graag mee. Met kerst komen mijn broertje en schoonzus die in Australië wonen naar Nederland en hoe leuk zou het zijn als ik hun een mooi fotocadeau kan geven van hun neefjes en nichtje. Die kunnen ze dan mooi mee terug nemen en zijn ze toch altijd een beetje bij hun daar in het verre Australië!

 2. We doen graag mee. Een telefoonhoes met foto staat nog op ons verlanglijstje. duimduim. Ook die printbladen van Sint. Erg handig voor in de klas. Bedankt.

 3. Ik zou mijn schoonouders blij maken met een fotocadeau. Onlangs een fotoshoot gehad van ons gezinnetje dus de perfecte foto hebben wij al!

 4. Ik heb zoveel mooie foto’s van de prinsessenshoot die mijn kleine meisje laatst heeft gehad met Rapunzel, het zou wel heel leuk zijn hier een mooi canvas van te laten maken! 😍

 5. Super leuke actie. De kinderen van mijn vriend hebben door omstandigheden een half jaar bij ons gewoond. En ze zijn per 1 november weer bij hun moeder gaan wonen. Ik merk dat mijn vriend zijn kinderen erg mist dus een mooi fotocadeau is denk ik wel een heel leuk idee voor de sint of kerst.

 6. Wat gaaf zeg deze Sinterklaas bloghop! Heel erg bedankt voor de super leuke sinterklaasslinger 😀 Niet alleen leuk voor thuis, maar ook voor op mijn werk in de kinderopvang. Daarnaast maak ik graag kans op de cadeaubon. Mijn ouders wonen ver weg en zien daardoor onze dochter niet heel vaak. Het zou leuk zijn hen te verrassen met een leuk fotocadeau.

 7. Ooooooh doe zeker graag mee. Heel veel leuke foto’s ( lees alleen maar kitten foto’s ) die ik zeker een speciaal plekje op deze manier kan geven. Als opvang mama voor moederloze kittens voor Vzw zwerfkat in nood ❤️

 8. Wat een leuke prijs, ik heb net de schoolfoto’s binnen met downloads. Mijn oudste dochter van 10 is zo trots op haar eigen foto. Een half jaar geleden dat ze totaal niet lekker in haar vel en nu dit te horen: geweldig. Ze zou echt blij zijn met een mooi fotolabo.

 9. Wat een leuke actie, ik doe graag mee aan deze Sinterklaasbloghop. Het zou ontzettend leuk zijn om voor mijn tweelingdochters in de webshop van smartphoto en leuk gepersonaliseerd foto cadeau te kunnen bestellen.

  Ik heb je bericht ook gedeeld op facebook!

 10. Leuke welkomstslinger! Ik doe ook graag mee aan je leuke winactie, daar kan ik vast iets leuks laten maken. Een fijne Sinthop gewenst!

 11. Het maken van de kerstkaartjes is er nog niet van gekomen… Die bon van smartphoto komt dus van pas… Leuke active!

 12. Wat een leuke prijs is dit zeg, ik doe dus heel graag mee 😀 Dan kan ik eindelijk weer wat met mijn foto’s doen 😀

 13. Woowww wat leuk!!!

  Hiermee kunnen we dan toch zonder excuses die leuke fotos van de kids bestellen!!!

  Deze papa doet mee

 14. Ik zou heel graag een fotoboek willen maken ter nagedachtenis aan mijn opa! Daarom maak ik ook heel graag kans!

 15. Wat een leuke printable, leuk om het huis helemaal gezellig te maken! Ik doe ook graag mee met de winactie, lijkt mij leuk om een slinger van foto’s ofzo te maken, of een leuk overzichtje van het afgelopen jaar met leuke foto’s. Lijkt me leuk! Ik hop weer lekker verder naar de volgende blog!

 16. Super leuk om de geboorte foto’s uniek vorm te geven voor de opa en omas. Blijft toch een bijzonder moment die ik graag vastleg.

 17. Ik maak graag kans. Ik moet nog een fotoboek van 2017 maken (dus ik loop al een beetje achter) en dat shoptegoed zou daarom goed van pas komen. Zeker weten dat ik er in de kerstvakantie tijd voor zou vrijmaken (misschien kan ik dan 2018 ook direct doen)

 18. Dat is een leuke prijs, ik zou iets moois maken met een foto van ons gezin voor mijn moeder. Komende tijd wonen we erg ver uit elkaar o dat wij in het buitenland wonen, en omdat ze in december jarig is, zou zoiets natuurlijk een geweldige verrassing zijn

 19. mooi kado voor mijn moeder voor haar 90e jaar
  daar zou ik haar graag mee verrassen zal vast nog wel in haar schoen passen

 20. Ik zou het shoptegoed gebruiken om een mooi persoonlijk cadeau voor opa en oma mee te maken van de pas ontvangen schoolfoto.
  Die hebben wel wat moois verdiend!

 21. O wat leuk!! Ik doe graag mee! Misschien kunnen we de opa’s en oma’s dit jaar verrassen met een leuk foto cadeau van de klein kids met pakjesavond😉🍀🍀

 22. Dit is erg leuk. Ik zou graag een mooie reisfoto van Australië laten afdrukken en in het trappengat hangen. Die muur is nog leeg en ik heb lang nagedacht wat iets leuks en persoonlijk zou zijn om op te hangen.

 23. Foto’s ik blijf er gek op en kan er nooit genoeg hebben. Ik ding dus mee (als ik het al niet deed 🙈 mijn geheugen laat me in de steek)

 24. Foto’s heb je nooit genoeg met kinderen, ze groeien zo snel op. Dit tegoed zouden we willen gebruiken om een leuk boek te maken met alle herinneringen van afgelopen jaar.

 25. Superleuk zeg! over een paar weken wordt ons gezinnetje uitgebreid met een 3e kindje, en foto’s maken is mijn hobby. Hier kan ik wel wat mee 😉

 26. Mijn dochter is overal het eerste (klein)kindje in de familie dus deze prijs zou heel welkom zijn als cadeautje met de feestdagen. Want zij zien hun kleine oogappel allemaal zo graag 😀 (#Voelt zich geliefd!!! 😀 )

 27. Leukkkkk

  Het is ons meisje haar 1e Sint en kerst en hier zou ik mooie dingen mee kunnen maken en bestellen dus zou ik hier heel blij mee zijn

 28. Ha ik heb een lieve vriendin die gek is van dingen met een eigen foto, dus mocht ik winnen hoef ik niet lang na te denken wie ik een plezier ga doen, hooguit waarmee! Ik doe dus heel graag mee! (gedeeld ook op Facebook).

 29. Goedemorgen!

  Wat superleuk zo’n bloghop! Ik ontdek allemaal leuke websites en ik vind je nu al leuk want ik zag net dat je ook een artikel online hebt staan over het haken van pannelappen en mijn oma grapte toen ik haar vroeg wat ze wilde hebben van sinterklaas, dat ze graag door de oude man zelf gehaakte pannelappen wilde! Dit gaat een geweldig gedicht opleveren natuurlijk, ik heb er al helemaal zin in! 😀

  Ik doe ook gráág mee aan je winactie, ik wil heel graag voor de twee pleegkindjes die nu bij ons wonen een knuffeltje laten maken met op het tshirtje een foto van hun buik papa en mama erop! Zodat ze daar iedere avond in bed mee kunnen knuffelen en dan zo in slaap kunnen vallen…

  Ik ga hard duimen en wens jou een superleuke sinterklaasperiode!

 30. Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop , doe altijd graag weer mee met zo’n bloghop.
  En deze winactie van shoptegoed van 25 euro, daar kan ik wel iets leuks voor kopen met de foto van de vijf kleinkinderen er op.
  Een mooie foto op canvas b.v..
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.
  Nu hop ik weer verder.

 31. Altijd een handig cadeau voor een man die echt geen idee heeft wat hij moet vragen (zucht….) Ik doe dus graag mee.

 32. Tof seg!
  Ik was er gisteren toevallig eens gaan neuzen om een kussen met foto te ontwerpen. Ik wil een kussen maken met een foto van ons oudje, Laika. Hij wordt binnenkort 16 en ooit komt de dag …

 33. Wat een leuke actie! Ik waag heel graag een poging, zodat we wat leuks kunnen uitzoeken met een mooie foto van ons zoontje Thijs. Zou toch geweldig zijn voor zijn opa’s en oma’s! En natuurlijk ook iets leuks voor papa en mama… of een mooie reisfoto met zijn 3en? Moeilijk kiezen! Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.