Paradisio ohoho – nu Pairie Daiza

Paradisio ohoho – nu Pairie Daiza

paradisio

In 2008 hadden wij een super mooie dierentuin ontdekt op zo twee-en-een-half uur rijden van bij ons thuis.  Paradisio maakte toen voor het eerst echt reclame in Vlaanderen denk ik, want ik had er nog niet echt van gehoord voor 2008. (Het reclame spotje eindigde met Pardisio ohoho)
Paradisio was mooi en relatief rustig, dat was een park waar we vast met onze toekomstige kinderen nog eens terug naartoe zouden willen gaan.
Oorspronkelijk was Paradisio een vogelpark en de vogelshow zijn ook echt de moeite…
De omgeving is er prachtig.
Toen we er naartoe reden dacht ik echt dat we ergens ‘in the middle of nowhere’ zaten, dat zandweggetje waar we over reden leek me toen niet echt de weg naar een dierenpark!
Ik heb genoten van de dieren en de ligging… dit was een aanrader!

Paradisio werd Pairi Daiza

Ze bouwden maar bij en bij.
We wilden nog steeds eens terug met de kindjes, maar in 2014 leende China twee reuzenpanda’s uit voor 15 jaar en wilde héél België een glimp opvangen van de zwart-witte, bamboe-etende beren en stelden wij het tripje nog maar even uit.
Dit jaar had ik nog wel eens een poging willen wagen, maar nu heeft één van die twee zwart-witte, bamboe-etende beren toch een kleintje gekregen zeker… vast en zeker dat weer bijna héél België dat kleine ratje wil gaan bekijken!
Misschien stellen we het nog maar een jaartje uit of zo?

Ik probeer grote drukte te vermijden en ik denk echt dat het weer mega-druk gaat zijn in paridisio – euhm Pairi Daiza…

Toch blijft het een mooi park en wil ik er echt nog wel naartoe en toch ook liefst voor de zwart-witte, bamboe-etende beren terug naar China verhuizen.

Zijn jullie al naar de panda’s in Pairi daiza gaan kijken?
Was het er veel te druk of viel het wel mee.
Zou je speciaal voor de de baby-panda er naartoe rijden?

8 Replies to “Paradisio ohoho – nu Pairie Daiza”

  1. Wij zijn ook in deze mooie dierentuin geweest. Het is echt een aanrader!! Alleen voor ons wel iets verder reizen 😉 We hebben het gecombineerd met een weekendje Brussel.

  2. Nog nooit geweest lijkt me erg mooi! Zou er niet speciaal voor de baby panda heen rijden, omdat t te ver is voor ons, maar als ’t dichterbij was geweest hadden we toch wel gedaan..

  3. Over deze dierentuin al veel goede dingen gehoord. Ik wil er dan ook wel een keertje naartoe, misschien in combinatie met een weekendje België, er liggen in die omgeving genoeg leuke plekken. Ik zou zelf niet speciaal voor een baby panda erheen gaan, maar kan me voorstellen dat zoiets wel extra drukte geeft. Na een tijdje zal het vanzelf wel weer minder worden ook. Misschien in het najaar eens die kant op gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.