Papercloud Lente editie – winnen in de Paashop!

Papercloud Lente editie – winnen in de Paashop!

Vrolijk Pasen allemaal! Vandaag zullen er héél wat trouwe lezers langskomen, maar vast en zeker zullen er ook nieuwe lezers bij zijn, want vandaag doen we een Paashop! Bij de hop van vandaag maken 26 bloggers een ketting. Zo kan je van de ene blog naar de andere doorklikken. Het leuke voor jullie is dat er op elke blog leuke cadeautjes te winnen zijn. Bij mij is dat Papercloud Lente, maar daarover later meer!

Welkom bij Kreanimo

Voor al diegenen die hier voor het eerst komen wil ik even wat meer vertellen over mijn blog. Het is mijn creatieve stukje op het internet waar ik mijn tekenlesjes, knutselprojecten en speelgoedtips deel. Wij reizen graag en maken graag uitstapjes en ook die deel ik graag met tal van tips over wat wel en ook zeker wat niet de moeite is om (met kinderen) te doen. Ik overgiet alles met persoonlijke verhalen. Ik ben een mama van drie en een leerkracht en daar kan ik echt wel wat inspiratie uithalen. 

Bedankt collega Judith

De collega blogger die voor mij staat het lijstje is Judith. Ik wil haar heel graag bedanken om naar mij te linken. Judith heeft een kinderboekenblog. Dus lezers die niet van bij haar komen doorgeklikt, breng haar blog LeesLeesLees ook een bezoekje. Bij haar is er, hoe kan het ook anders, een boek te winnen!

Papercloud Lente editie

Rond de kerstperiode bracht denksport een super leuk tijdschrift uit met allemaal leuke knutsels ronde Kerstmis. Mijn Rudolf heeft geprijkt, mijn cadeaudoosjes gediend! Het was echt een top editie!

Ik was dan ook super blij om te horen te krijgen dat er een papercloud lente editie uit is gekomen. Meteen toen hij aankwam ben ik eraan begonnen! Het tijdschrift zit weer boordevol en ik heb nog lang niet alles kunnen maken! Gelukkig is hier in België de paasvakantie begonnen, dus heb ik nog wel wat knutseltijd!

Mijn persoonlijke favoriet uit papercloud lente

papercloud lente vogelhuisje

Dit vogelhuisje is echt mijn favorietje! Kijk die vogeltjes met hun bekjes door het hartjesgatje zitten! Net als de vorige keer waren de intructies super simpel en stond het huisje na een paar uur werken helemaal in elkaar!

Kleur en zoekplaten en zoveel meer in papercloud lente

In papercloud lente zitten ook tal van zoekplaten en kleurplaten, een memory spel om uit te snijden met een doosje om de kaartjes in te bewaren. Papiertjes om toffe origami kuikentjes te maken. Er zitten witte silhouette schilderijtjes in om te snijden, bloemen in papier om te maken en ook een vlinderwolk mobile. De benodigdheden voor een bloemenslinger en tafeldecoratie,… je ziet te veel om op te noemen. Hier kan je echt uren knutselplezier aan beleven!

Papercloud lente winnen

Laat een reactie onder dit artikel achter. Gebruik daarvoor een geldig e-mail adres.
Op facebook zal dezelfde actie worden aangekondigd. Daar reageren en delen geeft je een extra lootje in de pot!
Heel veel succes alvast!
De winnaar krijgt van mij persoonlijk een mailtje en zal hieronder in het artikel ook worden aangevuld op 10 april.

Aurdrey, gefeliciteerd – stuur me je gegevens in PB 🙂 

Verder hoppen als de paashaas naar…

Bedankt om een bezoekje te brengen aan mijn creatieve plekje op het internet. Ik stuur jullie nu door naar Kimberley van Beebs and Moms. Bij haar kan je een goodiebag van Nüby winnen!

Take care en tot snel.

Liefs Ilse

Kennen jullie Papercloud Magazine al?

60 Replies to “Papercloud Lente editie – winnen in de Paashop!”

 1. Heel erg leuk deze hop!! Knutselen vinden wij hier geweldig, inspiratie daarbij kunnen wij altijd gebruiken, dus ik doe enorm graag mee!!

 2. leuk, een paashop! altijd leuk om rond te hoppen in bloggersland 😀 Ik maak ook graag kans op dit leuke knutselboek, mag altijd graag lekker bezig zijn.

 3. Wat een leuke prijs. Ik werk op een bso en weet zeker dat niet alleen mijn eigen dochter dit leuk zou vinden. Waag dus graag een kansje.

 4. Loïc vond alle eitjes van de paashaas, ik ‘zag ze niet’ dus mijn paasmandje is nog leeg ??. En aangezien er minder suiker zit in papier dan chocolade …

 5. Leuke prijs zeg. Ik maak graag kans. Ik zou deze aan mijn vrouw geven. Ze is mantelzorgster van mij en onze twee zoontjes. Knutselen is een momentje ontspannen en genieten. De stress vergeten. Ik gun het haar van harte

 6. Als mama van een wat blijkt zeer creatieve kleuter moet ik er ook aan geloven… dit tijdschrift zal me zeker helpen want ohoh met het creatieve gen ben ik beslist niet geboren…

 7. Wat ontzettend leuk, deze paashop actie! Dan wordt deze druilerige paaszondag ineens een stuk leuker! Mijn eigen dochtertje is nog te jong om te knutselen, maar mijn zus heeft 2 meiden die dol zijn op knutselen (en zij zelf ook, is zelf ook lerares!), dus ik zou heel graag voor hun meedoen! ??

 8. Leuk! Ik doe graag mee! Ik knutsel heel graag met papier. En extra fijn dat dit dan samen met de 3 zoontjes kan.

 9. Hey, ik kende het magazine nog niet maar ik zag het nu al een aantal keren voorbij komen en ik ben nu wel erg nieuwsgierig 🙂

 10. Jij vind toch altijd van die leuke dingen ? hier zouden we de neefjes en nichtjes uren plezier mee kunnen geven op de woensdag namiddagen samen leuk knutselen .. dus doen graag mee ?

 11. Ik knutsel heel graag met de kindjes bij mij op de crèche en begin ook wat uit te testen met m’n dochtertje. Dit boekje zou dus heel leuk zijn om wat nieuwe ideetjes te kunnen krijgen! 😀

 12. Wat leuk weer zo’n Bloghop in de vorm van een Paashop.
  Ik doe er altijd graag aan mee, ook deze keer.
  Mijn kleinkinderen en ik zijn echte knutselsmurfen en doen heel graag mee voor dit knutselboek.
  Alleen ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.
  En nu hopperdehop ik weer door naar de volgende.
  groetjes Oma Will

 13. Wat een leuke give-away! Als er íets is waar ik blij van wordt, dan is dat wel de lente en creatief bezig zijn. Dus ik vind het top dat de Papercloud voor mij een twee-in-één vrolijkmaker is :).
  Ik doe graag mee met winactie :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.