Nieuwe smartphone, tandenfee spelen en meer.

Nieuwe smartphone, tandenfee spelen en meer.

En het is dinsdag, de dag waarop ik de foto’s van de voorbije week op instagram deel en er wat meer over vertel! Kijken jullie gezellig mee? De voorbije week kwam er een nieuwe smartphone, speelde ik tandenfee en nog veel meer!

Nocture

Elk jaar stel ik samen met mijn klas en de klas van een collega de werkjes van hen tentoon in de stedelijke bibliotheek van Lommel. De leerlingen werken al een heel schooljaar erg hard aan hun tekeningen en 3D werkjes om ze aan het grote publiek te kunnen tonen! Het is altijd een soort hoogtepunt. We zijn er negen jaar geleden mee begonnen om er zo voor te zorgen dat de leerlingen die bij ons in de B-stroom zitten trots kunnen zijn op wat zij kunnen en doen! Nocturne, dat klinkt ook zo chique hè! Dus ik trok een mooie jurk aan en heb samen met hen genoten van al het moois dat ze hebben gemaakt!

Kaartjes inpiratie

De laatste weken heb ik een paar keer deelneming kaartjes nodig gehad. Omdat ik bij sommige mensen het zo belangrijk vind om er een persoonlijke touch aan te geven en niet zomaar in de winkel een kaartje uit de rek te plukken, heb ik er een aantal zelf gemaakt. De inspiratie daarvoor en de gebruikte materialen heb ik een een artikeltje gezet!

Tandenfee

Een beetje onverwacht moest ik voor tandenfee spelen. Er ging een ‘epic mommy fail’ aan vooraf! Ik schreef in een artikeltje hoe ik het ervan af bracht als tandenfee en of ik het nog ga doen. (EXclusief glitters, denk ik! 😉 )

Tekenen op een bloempot

Wat doe je met glass markers die niet vaatwasmachine bestendig zijn? Awel, daar teken je mee op een bloempot, aangezien je die niet zo snel in een vaatwasser zet!

Ouderzonden: woede

Ik ben ook nog steeds aan het meedoen aan de ‘ouderzonden reeks’ waarbij de zeven hoofdzonden werden omgezet naar vraagjes over het ouderschap. De voorbije week was de zonde woede en moest ik nadenken over hoe mijn kinderen het bloed onder mijn nagels vandaan krijgen…  (Daar heb je de glitters weer 😉 )

Too cute

Ik zocht nog een tasje voor mezelf om in de (nieuwe) auto te leggen en ik kwam deze tegen bij de zeeman! Cactussen, het blijft iets hebben! Of is dat zooooo 2017?

De nieuwe smartphone

Mijn nieuwe smartphone is mijn nieuwe allerbeste vriend! 😉
Nee, dat toch niet, maar toch ben ik enorm blij met mijn Samsung Galaxy S9.
Ik kreeg in mijn mail als trouwe Samsung fan een inruilaanbod. En ik kreeg nog 198 euro terug voor mijn oude met de pres-sale korting. Het blijft een duur toestel, maar toen ik las over de camera begon ik te watertanden. En ik heb nog echt geen spijt! WAUW dat ding trekt mooie foto’s! Ik ben echt onder de indruk! Mijn nieuwe smartphone heeft echt een super camera!

Een grappige feature van die nieuwe smartphone is dat je een emojie map kan maken van je eigen koppie! Het zijn super grappige GIF-jes met je eigen hoofd! Zo leuk! (Altijd een beetje kind blijven!)

En ja, deze foto maakte ik toen het buiten nog schemerdonker was, zonder flits! Filtertje erover en hoppa!

Facebook Throwback

Daar zat onze oudste docher, drie jaar geleden ondertussen, met haar hele linker been in het gips. Het eerste warme weekend en het gebeurde op de trampoline. De hele zondag zat ik op de spoedgevallendienst om huiswaarts te keren met een kind dat enorm veel pijn had en geen gips kreeg. De dag erna bleek toch dat er een barst in haar scheenbeen zat en dat er gips om heen moest! HEL wat het! Een super energiek kind op de zetel kluisteren! Pfffff
Ik had het bijna verdrongen, tot facebook met een herinnering kwam aanzetten!

Een bijzonder boekje

Het mooie boekje ‘een weekendje weg‘ mocht ik reviewen van papa Bart. Zijn droom werd werkelijkheid in de vorm van een klein boekje!

Week van de hoogbegaafdheid.

En dan 10 maart startte de week van de hoogbegaafdheid. Sinds januari weten we dat onze oudste hier ook hoogbegaafd is, dus die week ligt mij erg nauw aan het hart! Er bestaan nog zoveel misverstanden rond hoogbegaafdheid. Dit is er bijvoorbeeld één van. Het is niet omdat je een hoog IQ hebt, dat je ook hoogbegaafd bent. Vele mensen weten dat niet.
Er is nog zoveel werk aan de winkel!

Vandaar elke dag een misverstand ontkracht op mijn facebook pagina tijdens de week van de hoogbegaafdheid.

Mama Pilea

Mama Pilea moet een groter bedje en haar kindjes een eigen bedje… Ze is gewoon flauw gevallen.

steAm

Onze school is ook met steAm begonnen… dit is een ART projectje van het steAm project dat nu loopt in ons eerste jaar…

 

De kinderen hadden gisteren vrij, dus haalde ik een tak in huis om te versieren. Toch wel stukken moeilijker dan een kerstboom! 😉

Nieuwe collectie Zeeman

Ze hebben zo’n toffe shirts bij zeeman! Echt geweldig! Normal is boring kocht ik voor onze zoon… zo passend! 😉
De maat was wel weg in de winkel, dus ging ik naar de webshop. Daar hebben ze trouwens super toffe shirtjes met andere teksten voor groot en klein!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Dit artikel is ook 28/40 van 40 dagen bloggen. Ik heb nog geen enkele van de 6 skipdagen gebruikt!

2 Replies to “Nieuwe smartphone, tandenfee spelen en meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.