Mamachallenge 2017 – een zomer vol inspiratie op mamablogs

Mamachallenge 2017 – een zomer vol inspiratie op mamablogs

Vorig jaar deed ik al een keertje mee aan de mamachallenge 2017.  Een heleboel mama bloggers spraken af leuke ideetjes te delen voor een ‘staycation’, voor een zomer vol herinneringen. Dat klonk geweldig en ik schreef me dus vorig jaar in en deelde heel wat artikeltjes binnen de vooropgelegde thema’s.

Ook dit jaar komt er een nieuwe reeks!  Héél leuk en weer schreef ik me in een hele tijd geleden al!  Toen wist ik echter nog niet dat ik vijf weken in Macau ging zitten.  Laat staan dat ik tussen de reis naar Macau en onze reeds geplande vakantie naar Kroatië maar twee dagen thuis zou zijn om een jetlag te overkomen…

mamachallenge 2017

Twijfel om af te melden

Ik heb dus getwijfeld om af te melden, want wie weet kreeg ik maar één artikeltje klaar of zo en dat is ook best belachelijk!

En toen begon het te dagen… Eigenlijk ‘woon’ ik wel vijf weken op hotel met mijn kinderen.  Papa is ‘gewoon’ werken.  Dus wij proberen de dagen in te vullen zoals we dat thuis zouden doen.  Natuurlijk kan ik niet alle uitdagingen doen, maar er zijn er wel die ik perfect op hotel kan uitproberen… en tja, het is natuurlijk wel een ‘challenge’.

Dus ik besloot om met niet af te melden voor de mama challenge 2017 en er gewoon een ‘mama challenge 2017 op hotel’ van te maken! 😉

Mama challenge 2017 – de uitdagingen:

(in willekeurige volgorde)

– Picknicken
– Me-time
– Pimp je tuin of pimp je balkon
– Recept ijs of recept fruitwater
– Knutselen
– Waterpret
– Leukste speeltuintjes uit de wijk
– Zomerse OOTD
– Het regent! (wat doe je als…)
– Gratis uitstapje

Een recept uitproberen zal héél moeilijk zijn! En de leukste speeltuintjes uit mijn wijk, die kan ik misschien nog wel laten zien als ik terug thuis ben op het einde van augustus…
We zullen zien wat ik er van bak hier in China! 🙂

Wie doet er mee?

We zijn met 40 mama bloggers, maar wie zegt dat jij  niet gewoon ook kan meedoen?

Er is een openbare facebookgroep waar je gewoon ook een fotootje kan posten en inspiratie kan delen of opdoen!  Zou super gezellig zijn als er nog mensen meedoen buiten de bloggers!

Wat is er al geblogd?

Er zijn al bloggers die er helemaal ingevlogen zijn.  Lodi bijvoorbeeld maakte happertjes, ken jij ze nog?  Ik maak ze vaker met de kinderen en ze blijven gewoon leuk! EN dit is ook een projectje dat ik perfect hier op hotel zou kunnen doen!

Roxy deelde ook al een super leuk gratis uitstapje.

En omdat het voor jullie allemaal leuker is om alles netjes bij elkaar te hebben, heeft Fleur van MizFlurry een leuke linkup gemaakt, waar alle bloggers de artikelen in zullen komen linken.  Heb je straks een mooi overzichtje met alle inspiratie op een rij.

Dus als je artikelen over de mamachallenge 2017 ziet voorbij komen, dan weet je waar dit over gaat.  Ik beloof dat jullie er super veel inspiratie op zullen doen!

Take care en tot snel

Ilse

 Loading InLinkz ...

8 Replies to “Mamachallenge 2017 – een zomer vol inspiratie op mamablogs”

  1. Leuk toch, lekker doen als het lukt. Jullie zullen los daarvan, toch wel lekker genieten daar!! Goh, ik ben heel benieuwd hoe het daar nu echt ís. Fijne vakantie nog!

  2. Leuk,ik doe voor het eerst mee en ben zo benieuwd naar alle ‘inzendingen’? Ook naar de jouwe, want die zijn natuurlijk speciaal, helemaal vanuit Macau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.