Kreadoe 2018 in Utrecht – win duo tickets!

Kreadoe 2018 in Utrecht – win duo tickets!

KreaDoe heeft bij creatievelingen vast en zeker geen introductie meer nodig! Het grootste DIY event van de Benelux met 320 deelnemer en 43 000 bezoekers heeft al een goede naam! Wat valt er dan te beleven op Kreadoe 2018? Waarom moet je er naartoe? En wat moet je doen om kaartjes te winnen?! 

Wanneer?

Kreadoe 2018 vindt plaats van woensdag 31 oktober tot en met 4 november in Jaarbeurs Utrecht. Voor de Belgische lezers is dat knal in de herfstvakantie. (En ja, kinderen kunnen mee, dat lees je verder in het artikel!) 

Voor wie is Kreadoe 2018

 • iedereen die een hobby heeft
 • iedereen die een nieuwe hobby zoekt
 • iedereen die bekende DIY eens wil ontmoeten
 • iedereen die een creatief dagje uit wil met kinderen of zonder
 • iedereen die creatieve bloggers live aan het werk wil zien
 • mama’s die inspiratie zoeken om DIY te maken voor de kinderen of kinderkamer

Workshops

Op Kreadoe 2018 kan je gewoontegetrouw deelnemen aan heel wat workshops! Veel van die workshops zijn gratis. Anderen kosten tussen de 3 en 23 euro. Ze zijn erg uiteenlopend en laten je kennismaken met diverse technieken en materialen! Glas etsen, servetten techniek, wat kan je met ecoline, handletteren met masking fluid,…  voor elk wat wils! 

Kinderen meenemen naar Kreadoe 2018

Er is een kidsplein voor de creatieve kinderen waar je even met hen kan relaxen en creatief kan bezig zijn. Je kan een kreadoe tattoo laten zetten en een kleurplaat inkleuren! Het klinkt super tof, geef toe! 

Er is ook een puzzeltocht voor de kinderen! Ze gaan zich dus echt niet vervelen als je ze zou meenemen! 

Bekende creatievelingen!

DenDennis zal er zijn, je weet wel, de geweldige amigurumist die ik al eens interviewde voor mijn blog! 
Ook Bobbi Eden zal er zijn om haar nieuwe haakboek voor te stellen, dat trouwens ook uitermate geschikt is voor beginnende hakers! 

Bekende DIY bloggers en iets minder bekende DIY bloggers (zwaai, zwaai – ik dus) zullen live bloggen vanaf de bloggersspot! (Pfffff – dat klinkt even heftig, ik krijg er spontaan zenuwen van in mijn buik! Hahahaha)  

Mama maakt 

Een speciaal plein voor kersverse mama’s waar je hopen DIY inspiratie kan opdoen voor het inrichten van de kinderkamer bijvoorbeeld. Jonge en hippe ondernemers laten zich van hun beste kantje zien! Klinkt toch ook geweldig, niet!? 

KreaDoe 2018 een must Doe 😉

Als je dus graag creatief bezig bent, als je eens een dagje uit wil, als je de nieuwste materialen en technieken wil leren kennen, als je bekende DIY mensen wil leren kennen, als je bloggers live wil bezig zien, als je mij eens wil ontmoeten (hum hum), dan MOET jij ook naar KreaDoe 2018!

Laat hieronder een reactie achter waaruit blijkt dat jij graag 2 tickets zou willen winnen met een geldig e-mail adres. Woensdag maak ik de winnaars bekend! Veel succes en wie weet tot dan! 

Kaartjes kosten 10,50 in voorverkoop en 13 euro aan de kassa. 

Take care en tot snel

(wie weet op de bloggersspot!) 

Liefs Ilse 

 

Winactie afgelopen! Winnaars zijn Marieke en Anouk. Jullie krijgen een mailtje van mij! 

50 Replies to “Kreadoe 2018 in Utrecht – win duo tickets!”

 1. Heel graag die ik mee voor een lieve vriendin. Haar tweelingzus ligt al een hele tijd in het ziekenhuis waarvan ook al een poos op het IC. Inmiddels gaat het iets beter met haar tweelingzus en gun ik haar een dagje uit . Even ontspannen zal haar goed doen.

 2. Voor mijn lieve zus die altijd zo creatief bezig is en steeds zoveel inspiratie heeft voor DIY-projectjes! Hier gaat ze haar hart kunnen ophalen en kunnen bijleren! & Quality-time met de zusjes, dat klinkt als een win-winsituatie 😉

 3. Kreadoe is al enkele jaren een jaarlijks uitje van mijn mama en mij. Elk jaar komen we thuis met nieuwe ideeën en met veel spullen. Dit niet enkel voor ons zelf, maar ook voor de opvang waar mijn mama werkt. Graag zou ik met deze kaarten dan ook mijn mama eens willen verassen!

 4. Ik wil heel graag kaartjes winnen! Samen metmet vriendin hele dag shoppen, leuke dingen doen, nieuwe hobby opduikelen (ben net begonnen met kleuren, maar zie zoveel leuks), inspiratie op doen!
  Ik surf al graag op blogs en Pinterest en instagram. Maar zelf live doen is veel leuker! 🛍

 5. Ohhh…dat lijkt mij zooo ontzettend leuk! Nog nooit geweest, maar zou er super graag heen willen. Ik ben 39 jr, maar eigenlijk nu pas mijn creatieve kant aan het ontdekken en dat “smaakt naar meer.” 😊💝🍀

 6. Hoi wat een leuke actie ik doe graag mee omdat op de kreadoe je de nieuwste hobby ideeen vindt
  zoals ik vorig jaar het armbreien en bezemsteelhaken
  In een stand zag ben benieuwd wat het dit jaar voor nieuwe ideeen brengt

 7. Samen met mijn tweelingzus mijn moeder een onvergetelijke dag bezorgen. Hoe leuk is het om samen met je creatieve moeder op stap te gaan. de kaartjes zouden meer dan welkom zijn!

 8. Ja lijkt me heerlijk om weer naar kreadoe te gaan. In augustus bevallen en heb wel zin om even iets totaal voor mezelf te doen.
  Succes met je blog!

 9. Verhuizen, werken, boodschappen, wassen, ramen lappen, kinderen naar sport brengen! Weer een wasmand vol!
  Brood maken, werken, naar school, strijken, ramen lappen, testen van nieuw patroon, koken, kids naar bed brengen….
  Tussendoor snelde mijn vriendinCorine appen dat alles goed met me gaat maar….. ohhhhhh wat zou ik graag een dagje met haar ff niksen! Nou ja niksen…. kletsen, shoppen, lachen, lekkere bak koffie en door!!!!
  Lijkt me zooooooo lekker!!! Dus heel hard duimen!
  Want als ik win, zijn er geen excuses zoals de was of de boodschappen die eigenlijk gedaan moeten worden!

 10. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Toevallig wilde ik er op de zondag heen met een creatieve vriendin van me. Eigenlijk wil ik er echt al jaren heen maar steeds kwam het er maar niet van of vergat ik de datum en had ik het hele creatieve event weer gemist 🙁
  Dinja onlangs geplaatst…Wat te doen met Halloween?My Profile

 11. Ik doe graag mee! Ik wil graag winnen om met mn zus weer eens gezellig een dag op stap te gaan en omdat we beide graag creatief bezig zijn. Haken, armbandjes maken, bakken enz

 12. Ik doe graag mee! Het lijkt me leuk om samen met m’n zus te gaan omdat het alweer lang geleden is dat we eens samen op stap zijn geweest en omdat we graag creatief bezig zijn, haken, bakken, armbandjes maken, knutselen met de kinderen enz

 13. Ik doe ook mee met de winactie omdat ik elk jaar samen met mijn moeder en tante ging, vorig jaar kon ik niet mee omdat ik elke keer tot laat op school zat en in het weekend veel moest sporten en huiswerk maken. Toen is mijn moeder alleen samen met mijn tante heengegaan en nu wilt ze dit jaar dus niet meer heen gaan omdat ze het wel gezien heeft! Maar ik niet!! Dus daarom doe ik mee omdat ik nog een keer heen wil maar mijn moeder niet. Als ik weer niet heen kan omdat ik toch weer teveel huiswerk heb geef ik mijn kaartje aan mijn tante of een goede vriendin van mijn moeder dat ze zo samen kunnen gaan, maar ik ga er natuurlijk wel vanuit dat ik dit jaar wel gewoon mee kan! Want elk jaar dat ik wel geweest was, was de sweer hartstikke gezellig en dat wol ik ook dit jaar weer beleven.

 14. Hoe leuk is dit? Een winactie voor het leukste krea-event van ons land! Ik zou hier graag heen gaan met mijn zus, en het is natuurlijk het leukst om mijn budget te besteden aan hobbyspullen zelf, in plaats van aan de tickets 😊 Mijn zus heeft ook zeker wel een uitje verdiend, dus ik maak graag kans!

 15. Ik doe super graag mee , ik hoop voor het eerst te gaan dus ben heel erg benieuwd, ik wil graag met mijn dochter van 11 jaar gaan en we hebben er echt super veel zin in!!!

 16. Wat leuk! Ik heb wel zin in een creatief dagje uit! Heerlijk snuffelen op mijn gemak tussen al die leuke creatieve spulletjes!! Ik ga duimen om leuke inspiratie op te doen!

 17. WoW wat gaaf dat je mag staan op het bloggersplein!
  Ik volg je al een tijdje via je blog en ben echt fan aan het worden! Als ik win dan neem ik mijn moeder een dagje mee en gaan we leuke creatieve ideeën opdoen 🙂 hoe tof zou het zijn om jou dan ook te ontmoeten!

  Ik ben alvast aan het duimen!

 18. Leuk! Doe graag mee! Sinds begin dit jaar aan het Bullet Journallen en zou m’n zusje graag meenemen😊. Ze heeft al een bullet journal van me gekregen maar vind het lastig om te beginnen! En aangezien ze keihard werkt ook nog eens een heerlijke dag samen!

 19. Wat leuk! Een kans om kaartjes te winnen voor Kreadoe! Natuurlijk doe ik mee. Ik heb al in de agenda staan om te gaan met een heel lieve vriendin. Dus of ik nu win of niet, we gaan sowieso. Maar het lijkt mij wel erg leuk om haar te verrassen met een kaartje.
  Grpetjes!

 20. Ja die tickets zou ik heeeel graag willen winnen. Ik zou samen met mijn moeder er een leuke creatieve inspirerende dag van maken.

 21. Ik zou mijn vriendin Melanie graag trakteren op een leuke dag op de Kreadoe. Het zou heel goed uitkomen als wij deze duo ticket winnen. Tot op de Kreadoe.

 22. Om samen met een hele lieve vrouw naar toe te gaan. Ik heb deze dame pas leren kennen, maar onze levens lijken elkaars spiegel te zijn. We maken hetzelfde mee, hebben partners met dezelfde karakter trekken enz. en dat zonder dat we ooit met elkaar gesproken hadden. We houden allebei van creatief bezig zijn, dus een super kans om ons beide wat beter te leren kennen en wie weet wat dan de toekomst mag brengen.

 23. Ik doe heel graag mee. Ik maak sinds 2 jaar de lange trip uit België naar Kreadoe en kijk er ook deze keer enorm naar uit. Een creatieve uitlaatklep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.