Kids day , blogger by nature en meer in Dinstagram!

Kids day , blogger by nature en meer in Dinstagram!

Elke dinsdag geef ik wat meer uitleg bij de fotootjes die je de voorbije week kon zien op instagram. Het is druk ten huize kreanimo op het moment. We zijn nog wat aan het renoveren en onze oprit wordt aangelegd. Op school is de eindsprint begonnen en ik ging de voorbije week naar wel twee events! Kids Day en blogger by nature. Kijk je gezellig mee?

Kids day

Walkie Talkie is een persbureau in België die een groot aantal bekende merken vertegenwoordigt. Ze hadden voor het eerst een Kids day op poten gezet. In een zaaltje bij Technopolis stonden hun klanten met standjes waarin ze hun nieuwe materialen voorstelden.  Wat nog leuker was, vooral voor de kinderen, was dat ze echt met de spullen konden spelen!

Fuji film

De instax cameraatjes van Fuji film zijn natuurlijk super hot op het moment. De mini’s zijn voor kinderen ook goed te hanteren! Er stond een fotoboot opgesteld met een kleurrijke achtergrond en een mega Mickey (Disney was er ook! 😉 ) en daar mochten we de instax camera’s uitproberen. Ook Inthe heeft zelf fotootjes genomen en was meteen fan!

Mijn man maakte een instax van Leni en die kreeg een prachtige regenboogkleur als achtergrond! Bleek dat hij de foto met de K3 instax camera had gemaakt! Ai, drama, want Inthe wilde natuurlijk ook een foto met de K3 editie en regenboogkleuren! 🙂
Dan nog maar een keertje!

Stabilo

Bij de stand van Stabilo op de Kids day zat een illustrator. Hij tekende wat de kinderen wilde inkleuren. Hij heeft zo’n 75 tekeningen gemaakt, wist hij met te vertellen! De meeste kinderen kozen voor een konijn of een bij, maar er was er ook één die Lightning McQueen vroeg. Toen moest hij toch een afbeelding bekijken. 😉

Op de tafel lagen dan woody kleurpotloden. Ongelofelijk dat ik die nog niet zelf had ontdekt, want wat zijn die dingen veelzijdig! Je kan er mee kleuren! Maar je kan er ook mee op ramen tekenen (veilig, dames en heren, veilig – voor de raam, je huis en je directie! 😉 )
En als je gekleurd hebt en je gaat er met water over, dan zijn het aquarelpotloden! Wat een hit was dat!

Disney

Mickey wordt 90 dit jaar en dat gaat Disney uiteraard vieren! Op Kids day werd de nieuw ‘back to school’ collectie voorgesteld. De prijzen zijn trouwens echt democratisch. Een kleuter boekentasje zou rond de 20 euro gaan kosten. Betaalbaar dus! Er waren ook super toffe T-shirts en ik was helemaal weg van de schoenen! Die met de rode veters met witte bolletjes zijn echt wel mijn favoriet! En wat nog toffer was, is dat je gewoon kan twinnen met je kinderen! Zo grappig! Op de leeftijd dat ze nu hebben, willen ze dat vast nog wel! 😉

Decathlon

Sinds we zijn gaan kamperen in Toscane, alweer een heel aantal jaren geleden, zijn onze kinderen toch wel fan van een tent! Bij de stand van Kids Day stond een tent met verduistering en als er één ding is dat ik mega irritant vind aan kamperen, dan is het dat vroege zonlicht!
De kinderen hebben een hele tijd gespeeld in de tent en met de lamp! Ze hebben al voor zichzelf beslist dat ze gaan kamperen in een tent in onze tuin. Ach ja, zie die lachjes!

Andere Kids Day standjes

Ook playmobil stond er met een zandbak en een heel aantal nieuwe sets! Warre was er niet weg te slaan! Leni bleef maar ijsjes maken met vormpjes in de zandbak!

Ik zag op bij de stand van smartgames een aantal spelletjes die nog in ontwikkeling waren die voor Warre en zijn visuele leerstijl echt wel een uitdaging zullen vormen! Zo fijn! Ik kijk al uit naar de dag dat ze in de winkel liggen!

Ook Zeeman stond er, maar vooral met baby kleertjes en daar zijn wij dan weer een beetje uit! 😉

Tadaaz was er ook en daar ben ik sowieso al fan van! Vorig jaar met Warre zijn communie kocht ik er de herinneringskaartjes en ik bestelde ook de uitnodigingen van zijn verjaardag daar!

Evian stond er met hun Disney flesjes en hoewel ik ze super leuk vind, ga ik toch voor een hervulbare drinkbus. Als we op vakantie gaan durf ik wel eens van die flesjes kopen voor in de auto, maar over het algemeen gaan we voor hervulbaar!

De kinderen wilden niet mee naar huis, dus ik denk dat de Kids day van Walkie Talkie echt een schot in de roos was!

Buitenbeentjes

Ik heb iets met de ‘aparte’ gevallen! Als er een poesje uit een nest moet worden gekozen, koos ik als kind de zieligste! En nu kies ik in de winkel ook voor peren die net een andere vorm hebben! Net zo lekker en super om foto’s van te maken met Gonzo neus! Hahaha

Blogger by nature

Het tweede event van de week was er wel één waar ik een ticket voor had gekocht! Dit was een kennis event! Op het netwerkplein stond ook Hemdvoorhem.nl. Maar mijn man is niet echt het type om hemden te dragen. Toch duwden ze me een doos in mijn handen: “Dit is niet voor je man, maar voor jou!” – Huh? Er zat parfum in van CK en een paar happy socks en een toffe sleutelhanger! 🙂

De goodiebag was echt goed gevuld! Heel wat mooie merken wilden graag zichzelf nog eens bij de bloggers in de kijker zetten! 🙂
Ik vond de cookie cutter van Yoast geweldig… This website uses cookies! 😉

Ik kocht ook nog een shirt, want als je het nog niet door had… ik ben fan! En als ik enigszins kan, dan ben ik er volgend jaar ook bij!

En dan nog wat van het ‘gewone leven!’

In de klas zijn mijn leerlingen bezig geweest met een zelfportret in de stijl van de Pop-Art kunstenaar Roy Lichtenstein en stippelde ze hun gezicht met Benday Dots!

En thuis was gisteren de oprit halfweg en had ik een paar enthousiaste dames die met de keerborstel het zand al gingen borstelen! Want nu is het bijna zover dat ze kunnen fietsen en rolschaatsen en daar willen ze uiteraard wel wat voor doen! Hahahahaha!

En zo was de week weer om!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Dit artikel bevat affiliate links, als je iets zou kopen via deze link kost je dat niets meer en krijgen wij een klein procentje! We werden uitgenodigd op Kids Day en de goodiebag van van blogger by nature was uiteraard gesponsord. 

One Reply to “Kids day , blogger by nature en meer in Dinstagram!”

  1. Leuk om je verslag van Blogger by nature te lezen em wat gaaf dat event van Walkie talkie! Je leerlingen zijn creatief. Wat hebben ze dat mooi gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.