Kerst 2017 en crea-cross 2018 in dinstagram

Kerst 2017 en crea-cross 2018 in dinstagram

Dinsdag en dus dinstagram-dag. Met een heleboel kerst 2017 items, wat natuurlijk logisch is aangezien we nog maar een 6 dagen van Kerstmis verwijderd zijn! Ook kondigde ik eindelijk de nieuwe versie van Crea-cross 2018 aan… Kijken jullie gezellig mee naar de voorbije week in fotootjes van instagram?

Kerst 2017 DIY

Dit was de kerstboom van het kerst 2017 knutsel project, toen er nog geen slinger met kralen in geregen was! Hij staat nu te pronken op de TV-kast, maar wel met kraaltjes erin! Een heel gepruts om te schilderen, nog niet voor kleine kinderen dus! Maar het rijgen uiteraard wel!

De platte kerstbal met Washi tape liet ik ook al via instagram op jullie los! Ik vind dezen nog de mooiste van allemaal.

De fotocollage van de verschillende balletjes die ik maakte in de boom.

kerst 2017

En mijn kerst oorbelletjes die ook helemaal klaar zijn voor het feest… Ook deze kwamen voorbij. Al deze kerst 2017 knutsels kwamen tot stand door een samenwerking. Ik ben daar super blij mee, aangezien dit echt iets is wat helemaal past op mijn blog!

Crea-cross 2018 aankondiging

Dit jaar was er Crea-cross 2017. Elke donderdag zette ik binnen een bepaald thema inspiratie online en plaatste ik er een linkparty onder voor alle creatievelingen die ook iets gemaakt hadden binnen datzelfde thema. Het resultaat was wisselend. De thema’s zoals Pasen en Halloween deden het goed, de moeilijkere thema’s deden het wat minder. Ik heb hele trouwe deelnemers gehad en mensen die af en toe eens kwamen linken… al bij al ben ik tevreden.
Het enige wat een beetje fout is gelopen dat waren de co-hosts. Sommigen waren netjes op tijd en heel stipt! Anderen vergaten helemaal dat ze aan de beurt waren (waarvoor begrip, ik heb zelf een chaos hoofd! 😉 ) en sommigen lieten gewoon helemaal niets weten. Dat vond ik wel erg jammer!

In Crea-cross 2018 zal het een beetje anders zijn. Nog steeds zal er elke donderdag een inspiratiepost verschijnen rond een bepaald thema en zal er een linkparty onder staan. Hier kunnen bloggers, maar ook zeker niet bloggers een linkje plaatsen naar hun foto, blogartikel, openbaar fotoalbum,…
De thema’s zijn meestal erg breed voor interpretatie vatbaar en alle belangrijke DIY thema’s zoals lente, moederdag en Sinterklaas zullen er sowieso bij staan.
In de Crea-cross 2018 groep voor bloggers kunnen creatieve bloggers zich melden als ze nieuwe artikelen willen schrijven die binnen de thema’s passen…. Wees welkom!

Het spookhuis

Vreemd genoeg hadden we iets heel raar aan de hand met onze vloerverwarming. Zoiets gek, dat ik eerst dacht dat er iets met mij scheelde! 😉

Walkytalkies

 

 

Wij mochten de sok-poppen (of pop-sokken, ik ben er nog steeds niet uit! 😉 ) testen en we mogen er ook weggeven! Dus als je jouw kans nog niet hebt gewaagd, klik dan even hier.

Kerst in Macau

En dan vertelde ik gisteren over het voorstel om Kerstmis in Macau te gaan vieren met mijn echtgenoot… 

En dat was de week alweer!

Fijne voorbereidingen voor de feesten iedereen! Kerst 2017 … make it one to remember!

liefs Ilse

2 Replies to “Kerst 2017 en crea-cross 2018 in dinstagram”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.