Hobbybloggen – ik stop ermee! Gedaan! Over and out!

Hobbybloggen – ik stop ermee! Gedaan! Over and out!

Misschien was het jullie al wel opgevallen, maar de frequentie van artikelen online is een beetje gezakt. Dat heeft verschillende redenen. Mijn vader sukkelt wat met zijn gezondheid en moest een hele waslijst aan testen ondergaan. Op school is het weer een hele drukke periode. Ik ben ook een gemeenteraadslid bij ons in het dorp en de verkiezingen komen eraan in oktober, daar is ook enorm veel energie aan op gegaan. Met Warre gaat het beter op de nieuwe school, maar ook daar lopen er wel wat dingen mis en die moeten worden aangepakt – ook dat blijft energie vragen. Onze nieuwe meubels komen bijna en dus moet ons heel huis even opnieuw in de verf… en hoewel er in hobbybloggen ook veel tijd kruipt, krijg ik het altijd wel klaar om er tijd in te steken…. Het is alleen, ik twijfel al een tijdje wat ik nu met deze blog moet doen?!

Het draait wel…

Mijn blog draait. Het zou echt nog beter kunnen en dat weet ik. Daarvoor ben ik ook cursussen aan het volgen en lees ik vakliteratuur op het internet. Ik heb al enorm veel bijgeleerd en ik voel dat er gewoon nog meer in zit!
De aanvragen voor samenwerkingen komen vaker en als ik zelf pitch met een idee, krijg ik ook steeds vaker onmiddellijk een ‘Ja!’.

Lees ook: bekend persoon als blogger? 

Hobbybloggen of gewoon in bijberoep bloggen?

Mijn man is bij de boekhouder geweest, want ik wil verdergaan dan hobbybloggen.
Alles wijst erop dat ik van deze blog kan gaan verdienen en ik wil dat ook gaan proberen. Het is een uitdaging. Alles wat ik nu met dat hobbybloggen heb bereikt, heb ik helemaal zelf gedaan. Voor al diegenen die denken dat het zomaar in je schoot komt vallen als je wat lettertjes op het internet zet, wil ik wel even zeggen dat ik al 2,5 jaar héél hard gewerkt heb aan wat Kreanimo nu is. Er kruipt belachelijk veel tijd in en mijn collega’s zullen dat zeker beamen. Als ik dan voor die tijd ook nog geld in de plaats kan krijgen, dan wil ik dat héél graag proberen. Ik heb niets te verliezen. Als het flopt ben ik nog steeds alleen mijn tijd kwijt. En oké, ook een beetje van mijn trots misschien! 😉

Dus het is een beetje rustiger op de blog, maar dat is dus stilte voor de storm! 😉
Het hobbybloggen is gedaan… zeer binnenkort is Kreanimo geen hobbyblog meer!

Lees ook: 5 redenen waarom ik wel met een nieuwsbrief begon. 

Lees ook: Bloglovin’ is een dilemma geworden.

Gaat er veel veranderen dan?

Ik zie sommigen al denken dat dit nu een reclameblog gaat worden vol gesponsorde artikelen en weet ik veel…
Wees gerust, zo zit ik niet in elkaar! Mijn blog is mijn kindje en er zal niet veel veranderen op vlak van inhoud. Ik neem namelijk alleen samenwerkingen aan van dingen waar ik 100 procent achter sta en waarvan ik de toegevoegde waarde voor mijn lezers en voor mijn blog van inzie.

Ik wil natuurlijk nog steeds bijleren en de kwaliteit van mijn blog omhoog krikken! Dus ‘normaal’ gezien zal het alleen beter worden! 😉

In ieder geval ben ik nu wel blij met de stap die zal worden gezet!
Ik kijk er enorm naar uit om te proberen om ‘the next level’ te bereiken!

Bedankt iedereen voor alle bezoekjes, reacties, berichtjes… het doet zo goed te weten dat er echt mensen zijn die iets hebben aan wat ik schrijf!

Als de frequentie dus even wat lager is en de het iets minder consequent is, is dat niet omdat ik stop met bloggen, maar omdat ik er net dat ietsje meer van wil maken! Het komt helemaal goed. Beloofd.

Lees ook: mijn bloggers gereedschapskoffertje. 

Hopelijk blijf je gezellig meelezen!

Take care en tot snel!

Liefs Ilse

50 Replies to “Hobbybloggen – ik stop ermee! Gedaan! Over and out!”

  1. Jij straalt ondernemerschap uit en het zal er aan te komen dat je deze stap maakt. Ik wens je succes, maar ik lees niet meer mee. Influencers zijn mensen die gefêteerd worden om reclame te maken.

  2. Hartstikke leuk toch? Bloggen doe je toch al. En als je er meer mee wil bereiken en daar energie in wil steken, waarom niet? Ik hoop dat hier nog veel persoonlijke verhalen zullen komen. Maar in ieder geval succes!

  3. Ik schrok even van de titel, maar kon het me totaal niet voorstellen. Wat geweldig dat je deze stap durft te zetten. Ik weet zeker dat je blog alleen maar beter wordt. Veel succes!

  4. Hartstikke leuk! Concentreer je eerst op de dingen die moeten gebeuren in en rond je huis en familie (ouders worden ouder en helaas komen daar vaak gebreken bij kijken. Maar daar zijn wij dan dus voor!), lijkt me logisch. En dan de stappen zetten die je moet nemen om te blog te professionaliseren 🙂 Spannend!
    … ik heb net een ondernemingsplan gedownload. Ik laat wel van me horen als ik even wil uithuilen over zelf ondernemen…

    1. Zo is dat! Ik doe het super graag en het is toch geweldig om net met datgene wat je graag doet geld te kunnen verdienen. Ik kan mijn leerlingen wel echt niet missen, dus nu zal ik de tijd wel goed moeten verdelen! Maar ach… dat doe ik nu eigenlijk ook al!

  5. Wat goed van je dat je het toch wilt proberen. Ik weet hoeveel tijd erin gaat zitten, was ook destijds 1 van mijn redenen om tijdelijk te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.