Het beste van 2019 + linkparty

Het beste van 2019 + linkparty

Niet te geloven, het jaar is weer bijna om! Tijd om terug te kijken en vooruit te kijken… Wat was er het beste van 2019?

Kreanimo’s toppers

Er zijn een paar oudjes die het goed blijven doen. Het gieten met acrylverf en ook het sterrenstrand blijven veel bezoekers trekken. Maar ik ben ook super blij dat er nieuwe artikelen hoog in de statistieken uitkomen.
Zo maakte ik een granny sjaal met dik garen en deden de lego uitdagingen het super goed. Het artikel met tips voor het automatiseren van de tafels en de groeimindset kaartjes om af te drukken, ze deden het allemaal super!

Crea-cross wordt CreaKrea

Op instagram loopt er een wekelijkse creatieve uitdaging die ik samen met De knusteljuf en Crea Met kids host. Omdat crea-cross eigenlijk ook een soort van uitdaging is, hebben we beslist om deze twee te laten samenvloeien. De linkparty blijft, maar wordt dus omgedoopt tot CreaKrea en gaat meer internationaal doordat we ook meer op instagram gaan inzetten.

Het beste van 2019 volgens de hosts van crea-cross

Melanie geeft haar toppers op haar blog Mel’s DIY , ga zeker eens kijken wat haar favorieten zijn! Bij Natascha kan je haar favorieten ook vinden en ik ben super blij met de keuze van mijn DIY die ze koos!

Jouw beste van 2019

Ben je een blogger of deel je een fotootje of twee op instagram? Heb je een favoriete post van een andere blogger of instagrammer…

Deel jouw bijdrage door de link naar de foto of het artikel in de linkparty te zetten:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


One Reply to “Het beste van 2019 + linkparty”

  1. Dank je wel voor de super organisatie, ik ga het toch een beetje missen hoor, maar de nieuwe manier zal ik ook wel onder de loep nemen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.