Gynoii Wifi Babymonitor: Crèchetest! Geslaagd of niet?

Gynoii Wifi Babymonitor: Crèchetest! Geslaagd of niet?

Gynoii Wifi Babymonitor

Hier is hij dan, de eerste crèchetest op Kreanimo.  Ik had namelijk al een paar keer babyspulletjes aangeboden gekregen om te testen.
Helaas gaat de kleinste hier al naar het klasje, dus ben ik niet meer in de mogelijkheid om ze uit te proberen.
Maar toen bedacht ik me dat ik een geweldige testmama ken!  Mijn schoonzusje, Inge, is een zelfstandige onthaalmoeder. Ze vangt bij haar thuis een aantal kleintjes tussen 0 en 3 jaar op als de ouders moeten gaan werken.

Inge heeft dus niet één of twee baby’s om de spulletjes mee te testen, maar gewoon een hele ‘verzameling’.
Ik stelde haar voor of ze het misschien zag zitten om voor mijn blog baby- en peuterspulletjes te testen en ze was meteen enthousiast!
Ik heb dan zelf misschien geen kleine baby’s meer, maar mijn lezers hebben dat vaak nog wel.  Nuttig kan deze rubriek dus zeker zijn.
En wat ik ook héél belangrijk vind, is dat Inge geen blad voor de mond neemt.  Als ze iets niet goed vindt, dan zegt ze dat ook!  En dat leek mij dus de ideale combinatie.

Zo is de Crèchetest rubriek ontstaan! Inge test in haar ‘crèche’ uit of de spulletjes de test zullen doorstaan!

Gynoii Wifi Babymonitor

Gynoii Wifi Babymonitor

We werden gevraagd om de Gynoii Wifi Babymonitor te testen.  Ik kreeg de doos thuis en gaf hem aan Inge en zij ging enthousiast aan de slag!

Hier zijn haar bevindingen:

Gynoii Wifi Babymonitor installeren

De monitor zit netjes in een doos met een super duidelijke handleiding.  Hij was erg gemakkelijk te installeren.  Je volgt gewoon de handleiding en je downloadt de app op je smartphone of tablet.
Je plaatst de camera in het vertrek waar de baby slaapt en je opent de app.
Dan moet je verbinding maken met je gsm of tablet en KLAAR!

Gynoii Wifi Babymonitor afstellen

Ik vond het erg jammer dat de kabel om de camera van de monitor in te steken in het stopcontact zo  kort was.  Hem boven op de kast zetten was niet mogelijk.  Mijn andere monitors hebben best een lange kabel en zijn dus vrijer om te verplaatsen.  Dit was een minpuntje.

In het begin had ik niet door hoe je de camera moest richten.  Ik dacht dit handmatig te doen, maar de camera kreeg een eigen willetje en begon uit zichzelf rond te draaien om zichzelf af te stellen. Handmatig richten was dus duidelijk niet de bedoeling.  Er is een icoontje op de app waarmee je de camera van op afstand kan richten.

Het beeld en het geluid

Het beeld, dag en nacht, is heel duidelijk en scherp.
Het is super leuk dat je foto’s, filmpjes en timelapse video’s kan maken van je kindje. Deze beelden worden in de app opgeslagen. Ook het geluid van filmpjes is heel duidelijk.

7 Replies to “Gynoii Wifi Babymonitor: Crèchetest! Geslaagd of niet?”

  1. Ik mocht de Gynoii ook testen. Leuk om te lezen bij jou nu en inderdaad wat herkenbare plus- en minpunten. Die korte kabel inderdaad, heb ik niet vermeld, maar is wat lastig. Maar ik ben voornamelijk tevreden zoals ook wel uit mijn blog blijkt en we gebruiken hem nog steeds dagelijks, ook na de testfase! Handige Graphic heb je gemaakt ook, dat zou ik erin houden voor je volgende reviews! Groetjes, Chantal
    Chantal onlangs geplaatst…Ontzwangeren: nieuw stel hersens graag!My Profile

  2. Leuk om dit zo te lezen, eigenlijk. Een vriendin van mij heeft ook een camera op haar babyfoon. Zelf heb ik die behoefte juist weer niet. Ik wilde een eenvoudige met een goed bereik, die je ook als nachtlampje kan aanzetten en waarmee je terug kan praten naar de kleine. Ik vind het eigenlijk fijn dat ik mijn zoontje niet kan zien. Heeft hij lekker zijn eigen tijd en dan ben ik meer gefocused op Me time. Maar.. die van mij slaapt altijd snel, slaapt de hele nacht door en is lekker rustig. Kan me voorstellen als dat anders is, dat een camera je juist een veilig gevoel geeft. Of dat je niet telkens naar de kamer moet gaan om te kijken of er echt iets is.
    Sheila onlangs geplaatst…Interview: Hoe is het om voor de liefde naar Amerika te verhuizen?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.