Fail momenten – ik heb ze met hopen! Lach je mee?

Fail momenten – ik heb ze met hopen! Lach je mee?

Ik hoor vaak: “Goh, ik het zo’n respect voor jouw time management, ik begrijp soms niet hoe jij dat allemaal rond krijgt!”
Met heel wat fail momenten dus!

fail

fitbit challenge fail

Ik ging met volle moed deelnemen aan de fitbit challenge gisteren… Je kon er een limited edition badge mee halen… YAY
Maar dan moet je dus wel je fitbit niet vergeten na het douchen en halverwege de dag denken: ‘SHIT, fitbit vergeten’.  Ik bedenk me trouwens net dat ik hem nog steeds niet terug om heb!  Ergens halverwege de middag, gisteren, heb ik mezelf dus uitgeschreven uit de challenge… FAIL

Vergissing bij de dokter

Ik ben zo een mens dat altijd gezellig zit te babbelen bij de dokter.  En deze keer maar goed, want zo kwam ik er achter dat ik (met drie kinderen, waarvan één de genezing van haar oorontsteking moest laten controleren) op hetzelfde moment als één van de andere patiënten een afspraak had. Dat kan natuurlijk niet.  Dus toen de dokter me zag zei ze: “Ohhh, jullie hadden de voorbije maandag een afspraak om 17:10”.   Het was de 17de mei, zie je de bui al hangen?  Ik had dus een verwarring gemaakt met het uur en de datum!  Het stond netjes in mijn agenda, maar op de verkeerde dag!
Gelukkig nam de dokter ons er even tussen. We waren ook echt op drie minuten buiten, want ze moest alleen even in het oortje kijken!

Het blote kontje in de wachtkamer

Net daarvoor had ik ook al een fail moment in de wachtkamer.  De drie kinderen waren lustig aan het spelen.  Eén van de drie deed een turnoefening waarbij haar jurkje de lucht in ging en daar verscheen een bloot kontje!
“Huh, heb jij nu geen onderbroek aan? Waar is je onderbroek!”
“In de was!”, kreeg ik als antwoord, met een guitig lachje erbij als cadeau.  De mensen in de wachtkamer kwamen niet meer bij van het lachen… “Heerlijk toch, kinderen!” kreeg ik als opmerking.  Dat kan nu wel zijn, maar soms zou ik toch willen dat mijn kinderen ietsje minder zelfstandig waren en me kwamen vertellen als er een ongelukje was voorgevallen met de één of andere onderbroek!

De hulp zonder allesreiniger

Op dinsdag komt mijn hulp en ik had in het weekend de allesreiniger opgebruikt.  Bij mijn winkelbezoekje op maandag vergat ik die mee te brengen en dinsdag morgen viel mijn Frank (Euro?) dat ik geen nieuwe had gehaald.  Ondertussen was de hulp al daar en moest ik vertrekken.  Ik ben toch nog snel om het product gereden, poetsen zonder allesreiniger kan wel, maar is iets minder handig.
“Ik doe wel met Dreft, jij druk!” – zei mijn hulp héél lief… maar ik ben toch maar gegaan!

De presentatie die het niet deed

Jawel, ik had alles gecheckt, maar ik had de presentatie niet gedownload.  Bij ons op school is er ‘normaal’ altijd gewoon internet voorhanden, maar deze keer liep het fout.  Daar zat ik dan op de ouderavond als leerkracht van een super visueel vak, die niets kon laten zien.  Gelukkig kan ik gepassioneerd over mijn vak vertellen! 😉 De presentatie heb ik achteraf nog naar ouders en leerlingen gemaild, dan kunnen ze die sowieso nog bekijken als ze willen.

En ja lieve mensen, dit zijn mijn fail momenten van één week in willekeurige volgorde, alsjeblieft!
En dan vergeet ik nog de dag dat mijn wekker niet afliep, maar dat ik gelukkig drie kleine wekkers heb met een goede biologisch afgestelde klok!

Misschien zit  hier gewoon een wekelijkse rubriek in! Hahahahahaha

In ieder geval nog een héérlijk, zonnige zondag!

Take care en tot snel,

Ilse

 

18 Replies to “Fail momenten – ik heb ze met hopen! Lach je mee?”

  1. O dat met die nummers heb ik dus ook gewoon elke dag. Das meestal niet zo’n ramp maar wel irritant. En wees aub trots op die kleine meid van je, nu alleen nog ff leren dat ze weer een schone vraagt of pakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.