Dinstagram: foto’s kijken van de voorbije week

Dinstagram: foto’s kijken van de voorbije week

Goh, het is weer dinsdag! Tijd dus om je mee te nemen naar de leukste foto’s van de voorbije week op instagram in de wekelijkse rubriek Dinstagram! 

Ik blijf trouwens ‘sukkelen’ met mijn instagram feed. Je leest overal dat je feed een erg herkenbare stijl moet hebben, maar die heeft de mijne totaaaaaaaal niet. Nu kan ik wel overal hetzelfde kadertje aan toevoegen of dezelfde filter erover gooien, maar dat voelt nu eenmaal niet helemaal als mij… 
Ik heb een tijdje met tekstballonnen gewerkt, maar het begon me in sommige foto’s echt te storen dat die daar stonden, maar volgens het schema dat ik had bedacht ‘moest’ dan wel dat tekstje bij de foto komen te staan. Dat vond ik echt vreselijk soms.  Daar ben ik dus ook weer mee gestopt.

En dan zit ik nog met dat ‘insta’ bij instagram. Instagram is oorspronkelijk bedacht om ‘insta’ een foto te plaatsen. Onmiddellijk dus. Nu meteen. Maar alle grote namen plannen weken vooruit en bedenken een heel schema… dat zal dan wel werken, maar net dat spontane vind ik zo leuk aan instagram. Maar ik dwaal enorm af! Ik wilde maar zeggen dat ik er totaal nog niet uit ben wat ik juist ga aanvangen met mijn feed. Hahahaha

In de plantenwinkel kocht ik een grote plant voor de woonkamer aan te kleden. Ze was echter zo groot dat de jongste zich in een oerwoud moet hebben gewaand! Hahaha


Een nieuwe rage hier in huis zijn de ‘Enchantimals’. Ik kende ze van haar nog pluim, maar één van de dames kreeg op een kinderfeestje een klein doosje met flamingo’s en een popje erin. Het hele idee doet me wat aan Polly Pocket denken, maar het is groter. Toen ze dat doosje kreeg kwam het zinnetje “Ohhhhh, die wilde ik al altijd hebben!” eruit. En ik had die dingen gewoon nog nooit gezien. Maar zij dus wel, op TV of tenminste, op de reclame. 
Ik gaf dus aan een aantal mensen die cadeau inspiratie zochten Enchantimals door en ik moet zeggen, ze hebben er al echt veel mee gespeeld!

Het meisje dat nooit fouten maakte is een gloednieuw boekje van uitgeverij Bazalt voor kinderen met faalangst, die perfectionistisch zijn en die denken dat fouten maken een probleem is. In het boekje maakt het meisje een mindset Shift. In mjin ogen een onmisbaar boekje, nu al, ook al is het nog maar van 10 juli op de markt. 

Het blijft nog steeds niet echt nodig, want jee wat hebben we een zomer zeg?! Maar moest het tij keren en we toch nog een druilerig vervolg krijgen… dan heb ik een tip: Sterrenstrand een indoor strand

Ik ben ook aan het spelen geweest met kleuraccenten op zwart-wit foto’s! Op donderdag komt er een leuke tutorial online waar ik je stap voor stap uitleg hoe je dat ook zou kunnen doen! 

 

De middelste moest nog eens naar de zwemles. Maar jongste is nog aan het bekomen van een zware keelontsteking en dan vind ik een zwembad niet zo’n goed idee! Dus ik trok met haar en de broer naar de speeltuin ernaast! Ze haalde haar 25m. diploma, dus dat mocht gevierd met een chocomelk in de speeltuin! 

En dan ben ik eindelijk eens begonnen aan een project dat ik al super lang wilde doen… juwelenschaaltjes uit luchtdrogende klei! De materialen lagen hier echt al een eeuwigheid! Lang leve de zomervakantie! 

Dat was het weekoverzicht weer! 
Genieten jullie ook zo van de zomer?
Wie ‘Sukkelt’ er ook zo met zijn instagram feed?! 

Take care en tot snel

Liefs Ilse 

4 Replies to “Dinstagram: foto’s kijken van de voorbije week”

  1. Zo herkenbaar 🙂 ik zie ook al die mensen die een vaste stijl hebben. Ik ben daar stikjaloers op, maar ik ben zo niet en ik vind dat mijn instagram ook de chaotische mij mag weerspiegelen dus ik lig er gewoon niet meer wakker van 🙂

    Enneuh, ik geniet echt van je feed, eigenlijk meer nu dan met de ballonnetjes om eerlijk te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.