Dinstagram: de leukste instagram foto’s van de voorbije week!

Dinstagram: de leukste instagram foto’s van de voorbije week!

Het is dinsdag en dus ook tijd voor dinstagram! Kijk je gezellig mee naar de foto’s van de voorbije week?

In de goodiebag van The Grand Blogger Dinner zat een doosje met Godiva chocolade! Een top Belgisch merk! Hmmmmm – slecht voor de calorietjes, maar oh zo lekker!

Mijn man had vorige vrijdag een belangrijk sollicitatiegesprek met een potentiële klant voor onze nieuwe zaak. We kregen dit mooie doosje van hemd voor hem aan. Hoe schattig is dat kleine stropdasje wel niet?! Ik was helemaal verliefd op de doos. En mijn echtgenoot vond de polo die erin zat ook top!

De oudste dochter start het eerste leerjaar in september. In een grote zaak met schoolmaterialen in ons dorp hebben ze een hele grote collectie schooltassen. Omdat er al korting op was en omdat er nog zoveel keuze is nu, ging ik met de dames alvast een tas kiezen.
Ze gingen beiden voor een tas van Kipling. Deze zijn niet goedkoop, maar ik ben helemaal fan van de kwaliteit. De pluizige aap die eraan hing heeft volgens mij de doorslag gegeven voor hen! 😉

Ik maakte met de meisjes een prachtig boeket van denneappel bloemen. Zo tof om ze samen te gaan zoeken en alles voor te bereiden. Nu staan de bloemen mooi in de vaasjes op hun picknicktafel.

Haar trotse gezicht toen ze haar ‘grote boekentas’ kreeg!

Warre ging op molenstage in ons dorp. Hij is nu gids en mag gidsen in het molenmuseum en in de Sevensmolen. Hij had het geweldig. Het feit dat hij alles mocht ‘doen’ sprak hem enorm aan. Voor het eerst sinds lange tijd moest ik hem ’s morgens wakker maken! Normaal is hij altijd om half zes van de partij en helemaal actief. Nu moest ik hem om half acht gaan wekken. Mentaal moe. Dat heb ik nog niet vaak gezien bij hem. Bij coaching sessies, na zijn IQ testing en soms ook op reis, maar anders… dan is hij echt de vroege vogel!

Na haar schooltas kwam ook haar nieuwe gymtas aan van Kunstboer. Kijk hoe blij! Daar doe je het toch voor, voor die gezichten.

En daar was de tweede jarige van juli! Ze werd zes! We hadden al een andere foto gemaakt, maar ondertussen was er weer een tand extra uitgevallen en was die foto dus helemaal niet meer up to date! We maakten dus maar een nieuwe. Ze wisselde al drie tanden ondertussen. Met haar eerste communie zal ze al wel een heel aantal nieuwe hebben!

Strijkkralen blijven een hit hier in huis. De clown is van de jongste, de lichtzwaarden van onze zoon en de drol werd door de jarige gemaakt!

En dat was dan weer de voorbije week in foto’s – De eerste week van de zomervakantie zit er alweer op! Ongelofelijk!

Ondertussen is het pad van onze zaak al wat beter uitgestippeld en kan ik er snel meer over vertellen… Het blijft spannend!

Take care en tot snel

liefs Ilse

 

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat als je tot een aankoop overgaat via zo’n link, wij daar een klein procentje op krijgen. Je betaalt uiteraard niets extra, maar je steunt ons wel een beetje! 

 

One Reply to “Dinstagram: de leukste instagram foto’s van de voorbije week!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.