Dekentje (s) voor Leni van haar allerliefste Meti!

Dekentje (s) voor Leni van haar allerliefste Meti!

dekentjeToen ik met Leni, een dagje na de bevalling, thuis kwam, vandaag 9 maand geleden, bracht Metie voor Leni een super mooi dekentje met haar naam erop.

Er volgde er toen nog één, andere kleur, maar ook in een super mooi stofje!

Eéntje verhuisde naar de co-sleeper.  Het ander bleef in de box om Leni onder te stoppen.  Moest er één in de was, gebruikte we het andere.

De dekentjes zijn echt “haar” knuffelsgeworden.  Leni duimt en grabbelt dan altijd haar dekentje in haar knuistje.

Nu Leni naar de opvang gaat, gaat het dekentjDekentje 2e ook mee.  Een ander dekentje werkt na een lange tijd ook, maar met haar dekentje(s) wordt ze onmiddellijk rustig, gaat de duim in de mond en valt ze in slaap.

Vorige week zat ze te “brommen” aan de buitenkant van de box.  Ik haal dus telkens een speeltje eruit (dat Warre of Inthe er in hebben gegooid, want Leni wil daar mee spelen, en dan is er soms nog amper plaats voor Leni zelf.), maar ze bleef “brommen”.
Tot ze met haar handje haar dekentje te stekken had, ze trok het ding een stukje uit de box en begon te duimen: “Ik ben moe, mama, ik wil mijn dekentje”.

DekentjesGisteren werden door metie nog twee extra dekentjes gebracht en we kregen ook drie mini versies van de grote exemplaren.
Die dekentjes moeten we nog ‘inwerken’
Er ligt er dus één in de box als onderlegger en één bij mama (en Leni) in bed om ze zacht te maken en de juiste geur te laten krijgen.

Maar er zijn nu reserves: voor ongelukjes, voor vergeetachtige mama en voor ‘stel je voor’ dekentjes die we op vakantie achterlaten (is bij Inthe één keer voorgekomen, dat hebben we laten opsturen toen en Inthe had niet eens een grote band met dat dekentje ;))

Dankjewel Metie!  Ze zijn echt super mooi en handig en wij zouden die dekentjes niet meer kunnen missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.