De moederdag-droom.

De moederdag-droom.

Schat, blijf jij nog maar even liggen” – En ik draai me nog even om!
Héérlijk om eens voor een keertje niet uit bed te moeten springen, maar gewoon nog even verder te luieren!

Een tijdje later gaat de rolluik op onze slaapkamer omhoog, schijnt de zon naar binnen en ruik ik verse muntthee.
Daar staan dan drie kindjes met een blije snoet en drie knutselwerkjes te glunderen. Manlief staat ernaast met ontbijt op bed.

36683350
Het dienblad is versierd met een prachtige foto-placemat van mijn drie grootste schatten. Op de mok, met geurende thee, herken ik ook dezelfde drie guitige gezichtjes, die naar me lachen.
Een geïmproviseerd vaasje met madeliejes en paardenbloemen doet me denken aan onze vakantie in Toscane van vorige zomer… elke dag ‘vers onkruid’ op de camping-tafel!

IMG_4332-300x200
Alsof hij aan mijn gezicht gezien heeft gezien dat ik herinneringen aan het ophalen ben over onze prachtige vakantie in Italië, komt de oudste met een puzzel afgelopen.
Mama, help je mee aan de puzzel van de scheve toren?” en hij duwt de foto-puzzel van ons gezin in Pisa onder mijn neus.“Oké, maar mag ik eerst even mijn croissantje opeten?”
Na het heerlijke ontbijt op bed en natuurlijk ook het maken van de puzzel, verdwijn ik voor meer dan anderhalf uur in de badkamer voor exclusieve me-time.
In bad lees ik nog even verder in mijn boek uit de boekenkast (want met een e-reader in bad, dat is toch maar niks!). Als het water stilletjes aan wat frisser wordt, steek ik de gepersonliseerde boekenlegger op de bladzijde waar ik gebleven ben en maak me klaar voor de rest van de dag.
Ik ga naar beneden en daar is papa met de kindjes kaartenhuisjes aan het bouwen met het super leuke kaartspel waarop manlief zijn petekindje staat te pronken.
Ik schrijf nog snel wat blog-ideetjes op in mijn persoonlijk notitieboek.

Ik zet me aan de computer, want nu onze voortuin bijna afgewerkt is, wil ik ook eindelijk dat originele naambordje bestellen om bij de voordeur te hangen. Ik snuister tussen de mooiste kiekjes om te kijken welke foto het best past om mensen te verwelkomen…
Na een heerlijke zonnige dag, spelen met de kinderen en me nergens zorgen over te moeten maken, omdat manlief het meeste werk op zich neemt op moederdag, zetten we ons samen in de zetel met een glaasje wijn. De onderzetters gemaakt van onze reis-foto’s blijven wel in de kast, want onze salontafel is toch het einde nabij! Dat heb je met drie kinderen in huis.
Maar ze zijn er alvast voor als er in de toekomst een nieuwe salontafel komt die ik wel graag wil beschermen. 😉
Morgen gaan we op bezoek bij oma en mag elk kindje twee foto-magneten cadeau doen voor haar moederdag, want oma’s zijn natuurlijk ook nog altijd mama!

De moederdagdroom

Een perfecte moederdag is er voor mijn één waar we exclusief samen kunnen zijn als gezin en waarop ik de tijd krijg om een paar dingen te doen die soms door de drukte wat moeilijker zijn: uitslapen en uitgebreid in bad gaan, lezen en wat haken…

12230819_1169291719752384_641548913_n

Foto-cadeautjes vind ik een prachtige manier om leuke herinneringen in je dagelijks leven te verweven, want geef toe, op de pc doen ze hun emotionele waarde niet echt eer aan.
In de bovenstaande ‘droom’ zijn een aantal erg originele foto-cadeautjes terug te vinden die allemaal te bestellen zijn bij webprint.be”
Op hun webshop vind je nog meer originele ideetjes.

(Zou manlief de hint begrijpen? 😉 )

verfspat reclame

Volgen kan  op BloglovinFacebookTwitterInstagram – Pinterest

16 Replies to “De moederdag-droom.”

 1. Bij mannen weet je nooit helemaal zeker of ze de hint snappen. Ik denk dat ik deze blog ook maar aan mijn man laat lezen ?

  1. Dankjewel.
   Ik vond het super spannend, het is mijn eerste samenwerkingspost en ze wilde niet graag een review, maar iets Kreatiefs 😉
   Ze vonden deze pitch een goed idee. 🙂

 2. Keileuk om te lezen. Je man kan toch niet anders meer dan je uit laten slapen en je een leuk fotocadeau te geven 🙂

 3. Hint, hint 🙂 Ben het overigens wel met je eens – lekker tijd samen en een momentje voor jezelf – even weg van de dagelijkse beslommeringen. Heerlijk 🙂

  1. Mijn man is een bloemetjes-man.
   En ook een lekker eten man.
   Niet super origineel dus, maar wel helemaal van uit zijn hartje.
   Hij is er trouwens goed in om me gewoon op andere momenten dan moederdag/verjaardag te verrassen met iets! 🙂
   Ik heb een héél attente man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.