Creatieve instagrammers die ik volg – Wie volg jij?

Creatieve instagrammers die ik volg – Wie volg jij?

Veel mensen hebben wel een instagram account, maar doen er niets mee!  Zonde!  Zeker als je creatief bezig bent is Instagram een perfecte manier om jouw creaties de wereld in te sturen.  Je kan het ook heel anoniem en clean houden.  Geen persoonlijke foto’s toevoegen, maar wel jouw pronkstukjes de wereld insturen.
Ik vind het een heerlijk social media kanaal.  Dat komt uiteraard ook omdat ik visueel ben ingesteld.

Veel creatievelingen hebben het kanaal al wel gevonden en hebben prachtige foto-feed kanalen om hun creativiteit de wereld in te sturen.

6 creatieve instagrammers op een rij.

Little Bear Crochet

Little bear Crochet, de titel zegt het al zelf, uiteraard.  Klein beertjes haken.  Dit is wel een beetje een commercieel account.  De link stuurt je door naar haar Etsy Shop.
Toch vind ik het heerlijk om beren, of beter, knuffels te zien verschijnen op mijn instagram feed.  Ze maken me altijd vrolijk en ik wil er altijd door beginnen haken.
De kikker links boven heeft een geweldige attitude!  Dit is een beren gezellige foto-feed!

Adam Sketches

Je moet het maar doen.  Nog geen 500 berichten, maar al wel 25K volgers!  Dat is Adam Sketches.  Zijn feed is niet super actief.  De laatste post is bijvoorbeeld van een paar dagen geleden. Maar als hij tekent, dan stuurt hij de schetsen zo de wereld in.
Uitgewerkte tekeningen zijn het niet vaak, hij heeft het echt wel van schetsen.

Daily Art

Zij verzamelen de beste kunstwerkjes van over de hele wereld om ze dan op hun instagram account van meer dan 2 miljoen volgers te tonen.  Als je dus zelf ooit een super geweldige tekening of ander kunstwerk maakt, kan je het hen laten posten op hun account.
Ga zeker eens kijken op de feed.  Ook kinderen worden getoond!  Dit is zeker de moeite!

World of Artist

In dezelfde lijn ligt World of artist.  Al heb ik het gevoel dat deze selectiever zijn in wat ze wel en niet tonen op hun feed.
Zeker ook de moeite, want ik heb geregeld een ‘wauw’ gevoel!

Dutch Lettering

Marijke tekent letters en dat doet ze dagelijks.  Ze daagt haar volgers ook uit om mee te doen met haar handletter uitdagingen.  Ze post ook van elke uitdaging een ‘wall of fame’ en het is natuurlijk super als jouw tekening daar ook nog een keer in de kijker wordt gezet.
Als je graag aan handlettering doet, is dit zeker ook een inspiratiebron om in jouw lijstje te zetten!

Meneer Cactus Offical

Ik volg deze nog maar net, maar ik ben helemaal verliefd op de tekeningen!  Met dank aan de blog Batboy!
Elke dag zie je hier een leuke meneer cactus tekening die over een stukje actualiteit gaat.

Welke creatieve instagrammers volg jij?  Laat het me zeker weten in de reacties!

 

29 Replies to “Creatieve instagrammers die ik volg – Wie volg jij?”

  1. Zo jaloers op al die creatievelingen die onze wereld rijk is. Ik heb geen geduld en ben ook niet creatief vind ik zelf. Mijn schoonzus wel, die haakt echt super leuke beestjes!

  2. Daily art volg ik. Erg leuk om te zien. En vaak vol verbazing zo mooi en goed. Dutch lettering of hoe ze ook heten (Bloos) volg ik geloof ik ook. Ik wil me meer verdiepen in schrijven. Komt er alleen niet zo van.

  3. Gittepetit is een aanrader en ook randomthingstodraw. Marijketekent wilde ik ook noemen, maar die kende je al zag ik.
    Leuk om weer wat nieuwe accounts te leren kennen zo.
    Tanja onlangs geplaatst…SchoorlMy Profile

  4. wauw, die daily art ga ik eens opzoeken, gaaf zeg. Goede manier inderdaad voor meer diy inspiratie, ik gebruik het eigenlijk nog helemaal niet op die manier, gek he.

  5. Leuk! Ik gebruik instagram veel, maar vol weinig creatieve instagrammers. Veel mom bloggers en ook aantal dansacademy’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.