CreaKrea 2020

CreaKrea 2020

CreaKrea – de geschiedenis

In 2017 ging de eerste creatieve linkparty (toen genaamd Crea-cross) online op Kreanimo. In de loop van de jaren sloten een aantal andere creatieve bloggers zich aan bij het concept en publiceerden zij ook de linkparty. In 2019 kwam ik in contact met de Knutseljuf en Mirelle van Crea met kids. Met hen startte ik op instagram een creatieve uitdaging met de hashtag #creakrea. De overlappingen met de oude versie crea-cross werden erg snel duidelijk.
Vanaf 2020 gaan we dus met vijf creatieve bloggers/instagrammers aan de slag onder de naam #creakrea.
Zowel op instagram als op de blog kan je dus meedoen met de wekelijkse thema uitdagingen, die telkens op zondag avond bekend gemaakt zullen worden. 

CreaKrea 2020 is …

… een wekelijkse linkparty op zondag

Je linkt jouw oude en nieuwe passende foto’s, artikelen, filmpjes via de blauwe knop. Je hoeft daarvoor geen blogger te zijn!
Op instagram heb je wel een openbaar profiel nodig. 

… een wekelijkse uitdaging

Je zoekt nieuwe of oude passende foto’s en activiteiten en gebruikt op instagram de hashtag #creakrea. Wij delen op onze profielen en feeds de leukste.

Ben je ook zo enthousiast als ons? Join in!

  • Kom elke zondag jouw creatieve content linken, blogger of niet! Gebruik de blauwe knop onder een artikel met de linkparty.
  • Als je meedoet, geef je ons de toestemming om jouw foto te gebruiken in overzichtsposts en artikelen, uiteraard zal dat altijd gebeuren met jouw permalink en vermelding van jouw blog/instagram of YouTube pagina (Linkbuilding dus!).  Je wordt in onze social media posts in het zonnetje gezet en we pinnen jouw content op onze relevante borden op Pinterest!
  • Als instagrammer post je jouw foto binnen het weekthema met de volgende hashtags: #creakrea #creakrealinkparty.
    Op instagram is het uiteraard de bedoeling dat je de hosts tagt, zodat we weten dat je meedoet!

Hopelijk doen jullie allemaal gezellig mee met onze uitdagingen en linkparty!