1000 volgers giveaway op Instagram en meer!

1000 volgers giveaway op Instagram en meer!

Op dinsdag neem ik jullie mee om even naar de foto’s van de voorbije week op instagram te kijken. Deze week ging ik over de 1000 volgers daar op instagram. Wat een fijn gevoel was dat! Ik moet ook wel zeggen dat ik sindsdien weer heel veel volgers bij heb, waarvan ik gewoon weet dat ze niet gaan blijven. Het is namelijk typisch aan instagrammers die veel volgers willen om heel veel mensen te gaan volgen in de hoop dat ze terug gaan volgen. Als je dat dan doet, stoppen ze met jouw te volgen. Die mensen zijn dus alles behalve oprecht en willen ook geen sociaal contact. Ze mogen dus ook weer vertrekken van mij! 😉 Maar met veel van mijn 1000 volgers heb ik wel social media contact en dat is fijn! Bedankt allemaal. Als je jouw kans nog niet hebt gewaagd op de oorbelletjes en je zit op instagram, dan krijg je vandaag nog de kans! Ik ga donderdag de winnaar bekend maken!

1000 volgers giveaway

1000 volgers

Oorbelletjes met pluisjes van paardenbloemzaadjes… Waag je kans en tag iemand die jij deze oorbelletjes gunt.

Curieuze Neuzen

Wij zijn curieuze neuzen en meten een maand lang de stikstofdioxide in onze straat. Samen met 19 999 andere meetpunten in Vlaanderen.

Op 26 mei mogen de buisjes in de enveloppen en ergens in september weten we de uitslag!

Hoe leuk is deze mok van de Bond zonder naam wel niet? Ik heb ook een abonnement op hun spreuken die om de twee maanden dan in mijn brievenbus komen te zitten. Deze waren gewoon te leuk om niet te kopen!

Nintendo Labo

We mochten naar Nintendo Labo in Nederland om het uit te testen nog voor het in de winkel kwam. Warre is helemaal fan en wij vinden het geweldig. Als mama, als leerkracht,… het zet Nintendo nog meer op de kaart als top speelgoed!

Verlaat verjaardagscadeau

Ik en jarig in januari, maar ik heb al drie jaar geen feestje meer gegeven. Dat kwam vooral door het werk van mijn man en alles wat bij de drukte kwam kijken. Twee van mijn man zijn broers zijn net als hem jarig in april. Dus we vierden hun verjaardagen samen op één dag. Ik zei, dan doe er die van mij ook maar bij!
Ik kreeg dus van mijn schoonzusje dit cadeautje van rituals! Hmmmm

Zakgeld…

De oudste is 7 en we vonden dat hij toch de waarde van geld maar eens moest leren. We beslisten om hem 2 euro zakgeld te geven. Maar natuurlijk heeft hij twee zusjes die ook een centje wilden…
En ach, zo verkeerd vind ik het niet om hen ook al een klein centje te geven. Ze kunnen er maar van leren! Inthe krijgt dus nu 1 euro (ze wordt 6 in juli) en Leni krijgt nu een halve euro.
Leni heeft wel een spaarpot, maar die is zo mooi en groot en breekbaar, dat ik liever heb dat ze er nu nog geen centjes insteekt! We kochten dus in de action twee spaarvarkens. Warre kreeg een spaarauto. Ik ben benieuwd.

De zwart-witjes met tekstballon.

 

Sinds een paar weken wissel ik kleurenfoto’s af met zwart-witjes met tekstballonnen. Ik wilde eens iets anders doen hè! 😉

De schoolfoto is goed gelukt deze keer en de slak zat op het raam van ons terras in de ochtend…

Mijn T-shirtje met de vliegertjes is mijn nieuwe favorietje omdat het vliegtuigje uit het log van mijn blog erop staat! Maar al jullie redenen zoals dat ik graag knutsel en dat ik graag origami doe en zo hadden ook gekund!

We zijn weer rond geweest voor deze week! Denk je nog aan de 1000 volgers giveaway als je iemand graag met de oorbelletjes ziet rondlopen?

Take care en tot snel!

Liefs Ilse

3 Replies to “1000 volgers giveaway op Instagram en meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.